Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Πάνος Μπεθάνης: Η Kόρινθος θα ανέβει, αλλά πρέπει να κάνω αλλαγές

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΜΠΑΡΤΣΑ, ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΘΑΝΗΣ ΣΕ ΚS ΚΑΙ ΘΥΡΑ 3

http://www.korinthiasports.gr/athlitika-nea/podosfairo/gama_ethniki/ano-kato-i-mpartsa-ti-eipe-o-mpethanis-se-ks-kai-thira-3.html

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κόρινθο και όχι τυχαία, ο ίδιος ο Πάνος Μπεθάνης με τοποθετήσεις του στην ιστοσελίδα των οπαδών korinthosfans.gr  , τόνισε πως η ομάδα είναι μπουρδέλο! Εμφανίστηκε έτοιμος να δώσει λύσεις από την Τετάρτη (9/1) και σίγουρος για την άνοδο της Κορίνθου στη Β' Εθνική.

Με παρέμβαση του στην Κορινθία Sports της Τρίτης, ο Μπεθάνης τόνισε: "Όταν χάνω μάχες πεισμώνω, αλλά δεν χάνω ποτέ τον πόλεμο ούτε τον εσωτερικό ούτε τον εξωτερικό. Σπυρόπουλος και Παπαευθυμίου δεν πάνε πουθενά", ενώ όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ για τον Λουμπαρδέα, δεσμεύτηκε πως θα μιλήσει μαζί του με σκοπό να μείνει.
Το βράδυ της Δευτέρας  και ενώ βρίσκοταν σε εξέλιξη η ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων φίλων της ομάδας στo korinthosfans .gr, ο Μπεθάνης επισήμανε μεταξύ άλλων:
"Υγεία δεν υπάρχει, η ομάδα είναι μπουρδέλο! Κάντε υπομονή από την Τετάρτη θα δώσω λύσεις σε όλα. Η ομάδα θα ανέβει, αλλά πρέπει να κάνω αλλαγές. Θα γίνουν αλλαγές σε αρκετά θέματα. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Η αποχώρηση των γενικών αρχηγών είναι μεγάλο πλήγμα. Ο Λιβανός έχει κάνει αρκετά καλά, αλλά και κακά".
Για τον Λουμπαρδέα τόνισε πως έχει συμβόλαιο 36.000 ευρώ και η ομάδα δεν μπορεί να τον κρατήσει με τα χρήματα που ζητάει να πάρει μες τον Γενάρη!
Τι είπε ο Λιβανός
"Πρόθεση της ομάδας είναι να μη φύγει κανείς ποδοσφαιριστής που θέλει να μείνει στην ομάδα. Τους θέλουμε όλους και τους πιστεύουμε όλους, δεν έχουμε την πρόθεση να διώξουμε κανέναν. Μόνο αν θέλει κάποιος θα φύγει", ήταν τοποθέτηση του Απόστολου Λιβανού στην ΚS της Τρίτης, που διέψευσε πως έχει τεθεί θέμα απομάκρυνσης των Σπυρόπουλου, Παπαευθυμίου.
Μιχαηλίδης και Χλωρός
Με την κατάσταση να είναι ρευστή και τον Μπεθάνη να μιλάει για άμεσες αλλαγές, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για άμεση ενίσχυση. Από πηγή της ομάδας ειπώθηκε πως η συμφωνία με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη είναι κοντά, ενώ την Πέμπτη αναμένεται η απάντησή του Γιάννη Χλωρού.