Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Σοφία Βούλτεψη στη Βουλή!

voultepsi
Αγρια κόντρα ανάμεσα στη Ραχήλ Μακρή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Σοφίας Βούλτεψη της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε στη Βουλή.
Η αντιπαράθεση των δύο γυναικών ξεκίνησε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν το προεδρείο δεν έδωσε το λόγο στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, το μέρος του οποίου πήρε η κυρία Μακρή.
Από την πλευρά της, η κυρία Βούλτεψη τάχθηκε υπέρ του προεδρείου, γεγονός που άναψε τη… φωτιά.
Ο διάλογος
Βούλτεψη: “Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;”
Ραχήλ Μακρή: “Τι λες μ..η που είστε κι εσείς εδώ.”
Βούλτεψη: “Εγώ εδώ είμαι.Εσύ που μεγάλωσες;”
Ραχήλ Μακρή: Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε που και πως μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας μου;”
Βούλτεψη: “Ποιος ήταν ο πατέρας μου;”
Ραχήλ Μακρή: “Άμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν”
Βούλτεψη : “Άντε βρε παλιοτσόκαρο”.
Αυτός ήταν ο διάλογος που μεταφέρουν οι βουλευτές στην Ολομέλεια με την κα Μακρή πάντως να υποστηρίζει ότι το μόνο που είπε ήταν ότι η κυρία Σοφία Βούλτεψη δεν τιμά την ιστορία του πατέρα της.
Ενδιαφέρον έχουν, όμως και όσα ακολούθησαν του διαλόγου. Εντός της Ολομελείας η κα Ξηροτύρη και ο Δ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜ.ΑΡ κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανο της κ. Μακρή φωνάζοντάς της «ντροπή σου , είσαι χούντα».
Η κα Μακρή διέφυγε σχεδόν τρέχοντας από την πλαϊνή είσοδο της Ολομελείας συνεχίζοντας πάντως να φωνάζει.
Ο Δ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜ.ΑΡ έξαλλος φώναζε στην κα Μακρή ότι είναι απαράδεκτη , ενώ απευθυνόμενος στον Τέρενς Κουίκ του είπε ότι θα πρέπει επιτέλους κάποιος να την μαζέψει.
Από κοντά και η Ασημίνα Ξηροτύρη της ΔΗΜ.ΑΡ η οποία ακούστηκε να φωνάζει στην κα Μακρή «Ο Βούλτεψης ήταν αριστερός, εσύ είσαι χούντα».
Πάντως η κα Μακρή φέρεται να απέδωσε τα όσα έγιναν σε παρεξήγηση επαναλαμβάνοντας πως το μόνο που είπε ήταν πως η Σοφία δεν τιμά την ιστορία του πατέρα της. Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο κ. Καμμένος άδειασε την κα Μακρή καθώς τηλεφώνησε στην κα Βούλτεψη ζητώντας της συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας ως ιεροσυλία όσα ακούστηκαν για τον Γιάννη Βούλτεψη.

ysterografa.gr