Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ποιούς “καίει” η λίστα Λαυρεντιάδη


Lavredis-LavrediadisΗ λίστα με τις επαφές και τις “ιδιαίτερες” καταχωρήσεις του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που βρίσκεται στα χέρια των αρχών μετά την κινηματογραφική επιχείρηση σύλληψης του γνωστού επιχειρηματία στο σπίτι του στα νότια προάστια, αναμένεται να διαδεχθεί τη… λίστα Λαγκάρντ, ως ένα νέο πολιτικό-οικονομικό-εκδοτικό θρίλερ.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα “Παραπολιτικά” στο σημερινό φύλλο της, στη λίστα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη υπάρχουν ονόματα πολιτικών, εκδοτών, δικαστικών λειτουργών, κορυφαίων τραπεζικών στελεχών και φυσικά δημοσιογράφων, και οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει την επεξεργασία των συγκεκριμένων στοιχείων, προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν τυχόν διαδρομές “μαύρου χρήματος”.
Η εφημερίδα μάλιστα προχωρεί ένα βήμα παραπέρα, υπογραμμίζοντας ότι έχουν ήδη ταυτοποιηθεί τα ονόματα 9 γνωστών εκδοτών, 32 πολιτικών προσώπων μεταξύ των οποίων εν ενεργεία βουλευτών, 2 υψηλόβαθμων τραπεζικών στελεχών και 11 δικαστικών λειτουργών. Τα “Παραπολιτικά” καταγράφουν και τον ισχυρισμό του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ότι έχει οπτικοακουστικό υλικό από τις συναντήσεις του με σημαίνοντα πρόσωπα του δημοσίου βίου, πολλοί εκ των οποίων πρωταγωνιστούν ακόμη και σήμερα στο πολιτικό σκηνικό.

ysterografa.gr