Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Βαθαίνει ο "εμφύλιος" στους Ανεξάρτητους Έλληνες - Παραιτήθηκε και ο Δ. Σταμάτης και αποσύρετε από την πολιτική!


Ο εμφύλιος στους Ανεξάρτητους Έλληνες καλά κρατεί και όλα δείχνουν πως το κόμμα τραντάζεται από τις δηλώσεις στελεχών του κόμματος που ευθέως κατηγορούν τον πρόεδρο, Πάνο Καμμένο.

Μετά την παραίτηση του εκπροσώπου του κόμματος, Χρήστου Ζώη και την απάντηση με αιχμές από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και των πόλεμο μέσω twitter, ραδιοφώνου και τηλεοράσεως μεταξύ Καμμένου και Γιάννη Μανώλη έρχεται άλλη μία παραίτηση για να φουντώσει τα σενάρια περί διάσπασης του κόμματος.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος είναι πρώην βουλευτής και νυν γραμματέας Διεθνών Σχέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη.

Ο κ. Σταμάτης αναφέρει στην επιστολή του πως παραιτείται για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, μετά τα τελευταία γεγονότα, ενώ όπως κάνει γνωστό την είχε υποβάλλει την παραίτησή του και προφορικά μετά την κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω στον κάθε Έλληνα πολίτη τη σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου όπως και των αρχών της μεγάλης Κεντροδεξιάς και της ιδεολογίας του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως Έλληνας πολίτης στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρώπης των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του κοινού νομίσματος και της ευημερίας των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου κατά των πολιτικών της αλαζονείας και της περιστασιακής μεταμόρφωσης των πολιτικών όπως κάθε φορά τους εξυπηρετεί.
Ευχαριστώ και τιμώ ιδιαίτερα τους Αιτωλοακαρνάνες για την τιμή που αυτοί για τόσα χρόνια μου δώσανε.

Ο κ. Σταμάτης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ ανέφερε πως αποσύρετε γενικά από την πολιτική και πως θα ήθελε να δει μια μεγάλη παράταξη κεντροδεξιάς, ενώ σημείωσε για το non paper πως ακόμα και να το ήξερε δεν θα μπορούσε να το αναφέρει.