Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Πάγκαλος: Όλοι με Σαμαρά - Γελοίος ο Τσίπρας


“Όλοι μαζί με τον Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος”, δηλώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος ενώ παράλλλα χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ “συγκυριακό προιόν”.
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει μέσω της Καθημερινής της Κυριακής ο Θόδωρος Πάγκαλος. Σε συνέντευξή του χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ “γελοίο άτομο”. “Εκφράζει μια συμμαχία αναρχικών και νεοκομμουνιστών και μια μερίδα του εκλογικού σώματος η οποία είναι αγανακτισμένη γιατί έχει χάσει ένα μέρος από τα κεκτημένα της. Τέτοια κόμματα δεν μπορούν να μακροημερεύσουν, όπως και το αντίστοιχο του γραφικού κ. Καμμένου” λέει χαρακτηριστικά.

Σε ο,τι αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζει “έκπληξη” την εικόνα που έχει παρουσιάσει και ζητεί από Βενιζέλο και Κουβέλη να γίνουν υπουργοί της κυβέρνησης. Παράλληλα ασκεί δριμεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τη λίστα Λαγκάρντ, λέγοντας ότι θεωρεί εσφαλμένους τους χειρισμούς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί για την ύπαρξή της ούτε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο κ. Πάγκαλος εκφράζει την απαισιοδοξία του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. “Τα πράγματα είναι σαφώς χειρότερα απ΄ό,τι στις εκλογές” λέει χαρακτηριστιά και συμπληρώνει: “Η επιρροή του είναι μικρότερη, τα στελέχη του έχουν χάσει το μπούσουλα, ενώ ακούω από παντού ότι πόρτες του κόμματος είναι κλειστές”.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή λέει πως πρέπει να απειληθεί ότι θα τεθεί εκτός νόμου αν συνεχίσουν κάποια μέλη του να χτυπούν όποιον θέλουν αλλά το ίδιο θα πρέπει να γίνει και με κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που ενθαρρύνουν τη βία

newsit.gr