Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

βιώσιμη ανάπτυξη

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο αναγνωρίζει τις επίπονες θυσίες, στις οποίες υποβάλλεται ο Ελληνικός λαός και υπογραμμίζει την ανάγκη έμφασης στην ανάπτυξη.
Κυρίως, μάλιστα, το γεγονός ότι τονίζει πως η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει, πως μπορεί να θεμελιώσει μια βιώσιμη ανάπτυξη και πως εκείνο που προέχει είναι να γεννηθεί η ελπίδα.
Αυτές ακριβώς είναι και οι προτεραιότητες που θέτει επίμονα, εδώ και δυόμισι χρόνια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς».

Το θέατρο και τα ψέματα Βενιζέλου δεν έχουν, τελικά, ούτε αρχή, ούτε τέλος.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα είπε σήμερα ο κ. Βενιζέλος, στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το θέατρο και τα ψέματα Βενιζέλου δεν έχουν, τελικά, ούτε αρχή, ούτε τέλος.
Πανικοβλημένος από την κατάρρευση του κόμματός του, ψεύδεται ασύστολα.
Έφτασε στο σημείο να πει, σήμερα, για το εγκληματικό δημοψήφισμα, που στήριξε με πάθος, ότι ήταν…“λάθος εκτίμηση”.
Κανείς, όμως, δεν ξεχνά την πραγματικότητα: Στις 31.10.2011, έλεγε για την τυχοδιωκτική πρόταση Παπανδρέου ότι ήταν “κίνηση εκτόνωσης και λύτρωσης”!
Και όχι μόνο αυτό.
Προσπάθησε, σήμερα, να εμφανιστεί ότι ήταν αντίθετος και με το Μνημόνιο! Το χαρακτήρισε, μάλιστα…“ελλιπές”!
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, όμως, τον έχει ήδη καρφώσει για το ρόλο που έπαιξε και, μέχρι σήμερα, δεν του έχει απαντήσει.  Ότι, δηλαδή, ο κ. Βενιζέλος ήταν από τους βασικούς συντάκτες του Μνημονίου, όχι μόνο ως υπουργός, αλλά και ως νομικός. Δηλαδή, στην ουσία, ο κ. Βενιζέλος, διάδοχος και συνεχιστής της πολιτικής Παπανδρέου, είναι αυτός που συνέταξε, επέβλεψε και εκτέλεσε το Μνημόνιο».