Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός: Για την κορυφή απόψε κόντρα στον Λεβαδειακό

Συνέχεια στο σερί επιτυχημένων εμφανίσεων θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Λεβαδειακό που μετρά τρία παιχνίδια αήττητος. (18.00 NOVAsports1). Oι ερυθρόλευκοι μετά από μία σειρά τραυματισμών στις τελευταίες προπονήσεις είδαν τους Τζεμπούρ και Φουστέρ να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Η ενδεκάδα της ομάδας αναμένεται να έχει και πάλι αλλαγές. Ο Μέγερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και –πιθανότατα- ο Παπάζογλου. Τοροσίδης και Μαρκάνο στα δύο άκρα. Αμυντικά χαφ οι Μοντέστο, Ορμπάιθ, αλλά θέση διεκδικεί και ο Μανιάτης. Ο Φουστέρ θα είναι μπροστά τους. Στα δύο άκρα περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Φετφατζόγλου και Μιραλάς. Στην κορυφή της επίθεσης δεν αποκλείεται να βρεθεί και πάλι ο Πάντελιτς.

Λεβαδειακός

Πολλές είναι οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Γιώργος Παράσχος στον Λεβαδειακό. Εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους είναι μεταξύ άλλων οι Τομάς, Μελισσάς, Πόποβιτς και Μουλόπουλος, μέσα ο Γκρμπιτς. Οι Βοιωτοί υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας
Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Φαβάλι, Σάντσες, Μπεγκόνια, Ζουρούδης, Βασιλείου, Γκρμπιτς.
 
protothema.gr