Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

O Πέτρο Τατούλης στην Μεσσηνία


Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνία και συνάντηση με του Δημάρχους της Μεσσηνίας και υπηρεσιακούς παράγοντες πραγματοποίησε την Δευτέρα 31/10/2011 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επίβλεψη και η περαιτέρω εντατικοποίηση της πορείας των αναπτυξιακών έργων που έχει θέσει ως στόχο η Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και η επίλυση επιμέρους προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

Κατά την επίσκεψη του ο Περιφερειάρχης τόνισε την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε και τον ρόλο που θα διαδραματίσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για διέξοδο από την κρίση. "Χρειάζεται υπέρβαση από όλους μας και να προβάλουμε το δημόσιο συμφέρον" σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά την διάρκεια της περιοδείας. 

Αναφέρθηκε στην συνέχεια ο Πέτρος Τατούλης στο έργο που έχει υλοποιήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τους εννέα αυτούς μήνες παρά τις υποχρεώσεις που είχαν αφήσει οι πρώην Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, "υποχρεώσεις που ουδέποτε υποστήριξαν ούτε ουσιαστικά αλλά ούτε και νομικά" σημείωσε ο Περιφερειάρχης. “Έχουμε ξεπεράσει στο πρώτο 9μηνο κατά πολύ τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις" δήλωσε στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης που κατέληξε "Σε αρμονία με τους πολίτες εμείς βλέπουμε θετικά το μέλλον μέσα από το έργο μας” Η εξωστρέφεια που καταφέραμε όλους αυτούς του μήνες και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα θα μας προσδώσουν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα που αρμόζει στην Πελοπόννησο. Μόνο με δουλεία, θα βγούμε από την κρίση"...