Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Με Τοροσίδη στο Ντόρτμουντ ο Ολυμπιακός

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε τέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης με την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο διεθνής αμυντικός μέσος των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα του, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φραν Γέστε και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή.
Ο Βασίλης Τοροσίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης με την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής άσος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το κρίσιμο παιχνίδι με την γερμανική ομάδα, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φραν Γέστε και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή.
Στην πρωινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων», όσοι αγωνίστηκαν σε ολόκληρη ή τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει τη Δευτέρα με πτήση τσάρτερ για το Ντόρτμουντ. Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ