Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Εκτάκτως ο Σαμαράς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Γιάννης Μιχελάκης "Συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή"

Συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του και την ανακοίνωση της απόφασής του να προχωρήσει στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την επικύρωση της δανειακής συμφωνίας.

Η ΝΔ θεωρεί ότι η λύση στο "αδιέξοδο" που έχει οδηγηθεί η χώρα είναι οι εκλογές και ακολούθως η επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής.

"Συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή", χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης την πρόταση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Παρεμβαίνοντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, o εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι πρόκειται για "έμμεσο εθνικό διχασμό που διακινδυνεύει το μεγαλύτερο επίτευγμα της χώρας, την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση" και, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση "επειδή δεν μπόρεσε να κάνει συνένοχη τη ΝΔ, τώρα θέλει να κάνει συνένοχο τον ελληνικό λαό".

Η μόνη λύση είναι οι εκλογές, κατέληξε ο κ. Μιχελάκης, αποφεύγοντας να διευκρινίσει το λόγο για τον οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να συναντήσει αύριο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια

newsit.gr