Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

O πρόεδρος του Παννεμεατικού , Γιάννης Βαφειάδης, καταγγέλει

 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Αγαπητοί φίλοι
Η ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας μας έστειλε ένα έγγραφο που αφορούσε το υπ’ αρίθμ. 24 |2011 πρακτικό της πειθαρχικής επιτροπής της ένωσης και το οποίο αναφέρει
«Η επιτροπή αφού έλαβε γνώση των παρατηρήσεων του παρατηρητή αγώνα κ. Τ Δράκου Στην έκθεση του μεταξύ των ομάδων Θύελλα Πετρίου - Παννεμεατικός αποφασίζει ομόφωνα όπως αποσταλεί το παρόν έγγραφο προς το Σωματείο Παννεμεατικός δια του οποίου καλείται σε έγγραφη απολογία ο προπονητής του Σωματείου σας κ. Κωνσταντινίδη Πέτρο καθώς και το σωματείο σας για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1,2,3,4δ και 25παρ 5 του πειθαρχικού κώδικα της Ε Π Ο (δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων εξύβριση από φιλάθλους του Σωματείου σας του προέδρου της Ε Π Σ Κορινθίας).
Παρακαλούμε όπως η έγγραφη απολογία σας υποβληθεί στην επιτροπή μας μέχρι την 12.4.2011. Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί μέχρι την παραπάνω ημερομηνία η απολογία θα θεωρηθεί ότι αποδέχεσθε αυτά που αναφέρονται στην έκθεση του παρατηρητή.
Συνημμένα η έκθεση του παρατηρητή κ. Δράκου Τίμου.
»
Αυτό είναι το έγγραφο το λάβαμε από την ένωση και σας το παρουσιάζουμε χωρίς καμία διόρθωση μια και δεν είχαμε αυτό το δικαίωμα. Αλλά όμως ενώ γράφει ότι « … Συνημμένα η έκθεση του παρατηρητή κ. Δράκου Τ» αυτό δεν μας το έστειλαν ( γιατί συνημμένο έγγραφο σημαίνει αυτό που έχει συναφθεί έχει συνδεθεί με άλλα προκειμένου να υποβληθούν όλα μαζί) και δεν ήταν τυχαίο μια και η έκθεση του παρατηρητή δεν μας στάλθηκε σκόπιμα Γνωρίζουμε την σοβαρότητα της καταγγελίας και θα την στηρίξουμε με στοιχεία .
Και όταν θα την διαβάσετε την έκθεση του κ. Δράκου θα καταλάβετε γιατί έγινε το σκόπιμο αυτό λάθος.
Έκθεση του παρατηρητή. κ. Τ. Δράκου.
« Μετά την λήξη του αγώνα ο δηλωμένος προπονητής του Παννεμεατικού κ. Κωνσταντινίδης Πέτρος επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας κ. Τσιχριτζή λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά είδα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο να είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!! Τις ίδιες φράσεις τις επανέλαβε και στο διαιτητικό τρίο.
Επίσης αρκετοί φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έβριζαν χυδαία τον πρόεδρο της Ε Π Σ Κορινθίας κ. Τσιχριτζή καθώς και τον διαιτητή κ. Καλαρά.
»
Ο παρατηρητής όπως και ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να γράφει τι επακριβώς έλεγαν οι φίλαθλοι γιατί το χυδαίο είναι κάτι γενικό.
Φαίνεται όμως ότι ο κ. Δράκος δεν γνωρίζει τα καθήκοντα του και για τον λόγο αυτόν υπερβάλει τις ικανότητες με αποτέλεσμα να εκτεθεί Γιατί δεν θα βαθμολογούσε την συμπεριφορά των φιλάθλων ως κακή . Και στο επί μέρος κεφάλαιο του δελτίου που τον παραχωρεί η οργανώτρια αρχή και συγκεκριμένα αναφέρει Επεισόδια που έγιναν και δυσφήμισαν το άθλημα
α) στον περιβάλλοντα το γήπεδο χώρο Μηδέν.
β) μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο μηδέν
γ) μέσα στον αγωνιστικό χώρο μηδέν.
Και ρωτάμε πως είναι δυνατόν να μη γίνονται επεισόδια μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και οι φίλαθλοι να χαρακτηρίζονται ότι συμπεριφέρθηκαν κακώς και οι παράγοντες μέτρια. Είμαστε βέβαιοι και για το λόγο αυτόν το επαναλαμβάνουμε για δεύτερη φορά ότι ο κ. παρατηρητής δεν πρέπει να γνώριζε τα καθήκοντα του.
Γιατί αυτή η εικόνα που παρουσίασε με αυτά που έγραψε τουλάχιστον είναι ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ Γιατί δυστυχώς γι’ αυτόν με τις πράξεις αλλά και τις παραλείψεις τρίτων πανηγυρικά διαψεύδεται. .
Επειδή είμαστε της αρχής και ο κρίνων κρίνεται ας ασχοληθούμε λίγο με τον παρατηρητή κ. Τίμο Δράκο. Είναι γνωστός στην φίλαθλο οικογένεια της Κορινθίας ως ο αρχιταραξίας των γηπέδων Και όπως είπε ο Νικηφόρος στην τηλεοπτική του εκπομπή ότι ο κ. Δράκος τον απείλησε με ξυλοδαρμό αν θα πήγαινε στο Χιλιομόδι. Μας καλείτε λοιπόν να απολογηθούμε στην έκθεση ενός ανθρώπου που δεν υπηρετεί ως φίλαθλος την τάξη στο γήπεδο του χωριού του. Και τον βάζετε τον μανδύα της νομιμότητας για να μας κρίνει Αυτή η αντίθεση είναι τουλάχιστον πέρα για πέρα αστεία Και τον χρησιμοποιείτε για παρατηρητή αν και έχει βεβαρημένο παρελθόν αλλά και παρών
Απολογία σημαίνει προφορικός ή γραπτός λόγος με τον οποίο προσπαθεί κάποιος να υποστηρίξει τον εαυτόν του.
Ενώ ο παρατηρητής έγραψε όλα αυτά που είναι αποκυήματα της φαντασίας του οι άμεσα θιγόμενοι που ήταν οι διαιτητές αλλά και ο πρόεδρος της ένωσης που είναι οι υβρισθέντες δεν αναφέρουν απολύτως τίποτα για το στημένο. Επομένως δεν μπορούμε να απολογηθούμε σε κάτι που έγραψε κάποιος που είναι γνωστός υβριστής όταν παίζει η ομάδα του στο Χιλιομόδι ( μια και δεν τολμά αυτά να τα κάνει εκτός έδρας) που μόνο αυτός τα άκουσε και κανένας άλλος.
Τώρα γι αυτά όλα που έγραψε που αποτελούν δυσφήμιση για την ομάδα του Παννεμεατικού θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης
Επίσης θα θέλαμε να μας ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή τι λαμβάνει υπόψη της για να διορίσει κάποιον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. Βέβαια θα κάνουμε τις νόμιμες ενέργειες για να υποχρεωθεί το Δ Σ της ένωσης εδώ να μας απαντήσει.
Αλλά εδώ έχουμε και κατηγορούμενη και την πειθαρχική επιτροπή που δεν έλαβε υπόψη το φύλλο του αγώνα του διαιτητή και επομένως έχουμε εδώ παράβαση καθήκοντος Γιατί η επιτροπή δεν ζήτησε το πρωταγωνιστικό στοιχείο που είναι το φύλλο του αγώνα που θα διαψεύδει τον παρατηρητή μια και ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ κ. Καλαράς ( χαρακτηρισμό που μόνο ο κ. Δράκος κάνει και κανένας άλλος ) τίποτα δεν γράφει στο φύλλο του αγώνα.
Και απορούμε πως είναι δυνατόν να μας καλεί η επιτροπή σε απολογία και να αγνοεί το φύλλο του αγώνα. Που εδώ δεν έχουμε γεγονότα κατ’ εκτίμηση που δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του διαιτητή αλλά υβριζόμενους τους ίδιους τους διαιτητές.
Να λοιπόν γιατί πήγε να μας κρύψει την έκθεση του παρατηρητή γιατί αυτό που γράφει ο κ. Δράκος «Μετά την λήξη του αγώνα ο δηλωμένος προπονητής του Παννεμεατικού κ. Κωνσταντινίδης Πέτρος επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας κ. Τσιχριτζή λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά είδα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο να είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!! Τις ίδιες φράσεις τις επανέλαβε και στο διαιτητικό τρίο» όχι μόνο τους καίει αλλά και τους εκθέτει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. Γιατί με την μη αναγραφή στο φύλλο του αγώνα τίποτα από τον διαιτητή δεν μπορεί να μας καλέσει σε απολογία η επιτροπή μόνο με την έκθεση του παρατηρητή παραβλέποντας το φύλλο αγώνα. Βέβαια ο κανονισμός τους δίνει αυτό το δικαίωμα και εμάς όμως να τους κρίνουμε.
Φίλοι πρόεδροι και σύμβουλοι των ποδοσφαιρικών ομάδων και αγαπητοί φίλαθλοι.
Αυτοί είναι οι λόγοι που απευθυνόμαστε σε σας για να σας γνωρίσουμε πως η οργανώτρια αρχή δικάζει και με τι κατηγορητήρια
Και ποιους στέλνει στα γήπεδα για να επιβάλουν την τάξη .

Φιλικά
Γιάννης Βαφειάδης
Πρόεδρος Παννεμεατικού.

Κοινοποίησης Ε ΟΚοινοποίησης Ε Π Σ Κορινθίας όχι ως απολογία αλλά ως προϊόν αγανάκτησης γι’ όλα αυτά που τραβήξαμε μια ολόκληρη ποδοσφαιρική περίοδο.