Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Σιγή ιχθύος του Α. Κλαδούχου στην σοβαρή καταγγελία του Δ. Σκούρα

Κε δήμαρχε αποδέχεσαι ότι τα χρήματα για το τεχνικό πρόγραμμα σπαταλήθηκαν την προεκλογική περίοδο σε ρουσφετολογικά έργα;

ΠΗΓΗ : Korinthian news


Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από την σοβαρή δήλωση που έκανε στην εφημερίδα μας ο πρώην δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Δ. Σκούρας σε ότι έχει να κάνει με τα χρήματα του τεχνικού προγράμματος του δήμου, τα οποία όπως είχε αναφέρει σπαταλήθηκαν την προεκλογική περίοδο από τη δημοτική αρχή σε ρουσφετολογικά έργα (υπάρχει ανάρτηση στην Korinthian news την 1η Απριλίου).
Να υπενθυμίσουμε μεταξύ άλλων τι είχε αναφέρει ο κ. Σκούρας: «Πρόκειται για ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ τεχνικό πρόγραμμα. Δικαιώνεται η άποψή μας προεκλογικά που λέγαμε ότι τα χρήματα σπαταλήθηκαν την προεκλογική περίοδο σε ρουσφετολογικά έργα. Δηλαδή γίνονταν προεκλογικά έργα με τα χρήματα της επόμενης τετραετίας».
Ως οφείλαμε επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου κ. Α. Κλαδούχο προκειμένου να απαντήσει για το θέμα αυτό αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει προβεί από την πλευρά του σε καμία δήλωση και το θέμα συζητιέται ιδιαίτερα στο Ξυλόκαστρο!
Τι σημαίνει αυτή η σιωπή του δημάρχου άραγε; Επειδή το θέμα είναι σοβαρό το ρωτάμε για τελευταία φορά: Κε δήμαρχε αποδέχεσαι ότι τα χρήματα για το τεχνικό πρόγραμμα σπαταλήθηκαν την προεκλογική περίοδο σε ρουσφετολογικά έργα; Αν δεν απαντήσετε θα μας επιτρέψετε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και οι δημότες του Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης τα δικά τους!