Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση για το γήπεδο Λυκοποριάς



Εμφάνιση foto 1.jpg
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου μετά από ενέργειες των βουλευτών Κορινθίας το ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ψυχογιού, Μαρίας Θελερίτη, και Γιώργου Τσόγκα, υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Ανακατασκευή αγωνιστικού χώρου γηπέδου Τ.Κ. Λυκοποριάς» μεταξύ του Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και του Δημάρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Ηλία Ανδρικόπουλου
Εμφάνιση foto 2.jpgΗ υπογραφή της Σύμβασης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Βουλής, παρουσία των τριών βουλευτών, καθώς και του Αντιδημάρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Μάνου Αλογογιάννη.

Η υπογραφή αυτής της Σύμβασης σηματοδοτεί την εκκίνηση ενός ακόμα σημαντικού αθλητικού έργου για την Κορινθία από το 2015 και μετά. Η βελτίωση και η δημιουργία νέων εγκαταστάσεων στην περιφέρεια αποτελεί την κύρια προτεραιότητα του Υπουργείου, καθώς τέτοιες πρωτοβουλίες και έργα συντελούν ουσιαστικά στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού και υγιούς Αθλητισμού. Αλλωστε, ο κύριος στόχος της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και παραμένει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ο Αθλητισμός είναι πρωτίστως κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα.



Κόρινθος, 21.12.2017

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας