Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ξαφνικά η Ελλάδα έγινε η χώρα καλωσορίσματος του Ισλάμ. Όλη η βάρβαρη και απολίτιστη Ευρώπη κλείνει τα σύνορά της και οι Έλληνες παραχωρούν τις παιδικές τους κατασκηνώσεις για τους Αφγανούς και Μαροκινούς οικονομικούς μετανάστες.  Να πάνε αλλού οι ελληνικές παιδικές ψυχές.
Πόσο κάρβουνο πια, κύριε κ.κ. Τσίπρα και Kαμμένε; Πόσες άλλες κινητές και ακίνητες αξίες της Ελλάδας θα ξεπουλήσετε για να διατηρήσετε το καθεστώς σας μαζί με αυτά της κας Μέρκελ και του κ.Ερντογάν; Τους παγκόσμιους δυναμίτες;
Έναν ένδοξο Ελληνικό Στρατό καταντήσατε ορντίναντσες των διακινητών, μάγειρους και σκηνοποιούς εσκεμμένα. Δεν ταιριάζει τέτοια ξεφτίλα στην κοινωνία μας που έχει γράψει παγκόσμια ιστορία. 
Τα πάντα έχετε διαλύσει. Πανεπιστήμια, νοσοκομεία, επιχειρήσεις και σχολεία για να διατηρηθείτε στην εξουσία. Τσάμπα περιμένετε τη Χίλαρι, όπως τσάμπα έναν χρόνο τώρα προσπαθείτε να διαλύσετε τον κόσμο. Μόνο την Ελλάδα διαλύετε και το ξέρετε.
Κανένας τύραννος στην ιστορία δεν διατηρήθηκε στην εξουσία ξεπουλώντας το λαό του και στηριζόμενος σε ξένους αφέντες και σε μία φατρία πιστών λεηλατών του δημοσίου πλούτου. Σύντομα θα πέσει η κα Μέρκελ, σύντομα θα πέσετε και εσείς. Το Δ' Ράιχ δεν μπορεί να είναι η Ενωμένη Ευρώπη.
Η Ελλάδα μετά τον οικονομικό της στραγγαλισμό από τη διακομματική μαφία του πνευματικού της ηγέτη, του Γκιουλέν της Ελλάδας, οδηγείται και σε κοινωνικό στραγγαλισμό με την ισλαμοποίησή της. Όσοι μουσουλμάνοι έρχονται πια εδώ θα μείνουν, θα κατοικήσουν τα κόκκινα σπίτια μας, θα ανοίξουν τα ιερατικά σχολεία τους, θα φοράνε την μπούργκα τους, θα κάνουν τα γκέτο τους σε μία πεινασμένη μαρξιστική χώρα που λυσσαλέα προσπαθείτε να φτιάξατε. Το χάρτη της οποίας προσπαθείτε σύντομα να αλλάξετε χωρίς να πέσει μία σφαίρα.
Αυτό το σχέδιο υπηρετεί ο κ. Τσίπρας αυτό και υλοποιεί εις το όνομα του ανθρώπινου προσώπου, αισθήματος και φιλευσπλαχνίας των Ελλήνων. Πρόσωπο σκυφτό, λυπημένο και σύντομα καλυμμένο στο σκοτάδι. Πρόσωπο ξενιτεμένο στο έδαφός του.
Αυτό το σχέδιο δεν μπορούν να το υπηρετούν Έλληνες. Αυτό το σχέδιο το υπηρετεί το οργανωμένο έγκλημα που ορίζει τους πολιτικούς μας, την ενημέρωσή μας, τη δικαιοσύνη μας, το ποδόσφαιρό μας, την Ελλάδα μας. Για αυτό και ο λαός δέσμιος δεν μπορεί να αντιδράσει και απομονώνεται καθημερινά διχασμένος στους πολλούς ζητιάνους της ελπίδας και τους  λίγους καθεστωτικούς του Αλέξη Τσίπρα που καταλαμβάνουν την εξουσία καλπάζοντας, παραχωρώντας γη και ύδωρ στους Γερμανούς και Τούρκους για λίγα χρόνια ηγεμονίας. Το 2018 να ολοκληρωθεί το έγκλημα. Μετά το χάος, η αιώνια υποδούλωση.
Ως πότε! Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Κύπρος μένουν Ευρώπη. Η Ελλάδα οδεύει στο Ισλάμ.  Ο νέος Ξέρξης είναι στη Σμύρνη και περιμένει να περάσει απέναντι και ο Αλκιβιάδης αδημονεί σήμερα να μας ξεπουλήσει ολημερίς στο παζάρι των Βρυξελλών. 
Να πιάσει μία καλή τιμή στο σκλαβοπάζαρο των λαών... 

thedayaftergr.blogspot.gr