Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Αλλάζουν τα πάντα στην Ελληνική Αστυνομία - Ποιά αστυνομικά τμήματα κλείνουν στην Αττική και ποια συγχωνεύονται

Αλλάζουν τα πάντα στην Ελληνική Αστυνομία - Ποιά αστυνομικά τμήματα κλείνουν στην Αττική και ποια συγχωνεύονται Βαθιά τομή στο οργανόγραμμα των Αστυνομικών Τμημάτων και σταθμών στην Αττική, θα επιφέρει ο νέος σχεδιασμός για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ, που προωθεί τόσο η πολιτική όσο και η φυσική ηγεσία του Σώματος.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τα 110 Αστυνομικά Τμήματα που έχει αυτή τη στιγμή η Αττική, θα παραμείνουν σε λειτουργία τα 60, καθώς τα υπόλοιπα θα συγχωνευτούν με Αστυνομικά Τμήματα που έχουν την κτιριακή υποδομή να δεχθούν επιπλέον δύναμη αστυνομικών, αλλά και υλικοτεχνικών μέσων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι και τις 10 Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί το νομοθετικό διάταγμα, που θα ορίζει σαφώς ποια τμήματα θα καταργηθούν και θα συγχωνευτούν με Α/Τ που διαθέτουν κτιριακή υποδομή.

Συγκεκριμένα, το Α/Τ Μελισσίων θα συγχωνευτεί με το τμήμα Βριλησσίων, ενώ τα τμήματα Παπάγου και Πεντέλης θα συγχωνευτούν με αυτό του Χολαργού που διαθέτει κτιριακή υποδομή και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Τα τμήματα Ψυχικού και Νέου Ψυχικού θα ενταχθούν στο πιο οργανωμένο τμήμα της Φιλοθέης, το Α/Τ των Σπάτων στο τμήμα της Αρτέμιδας, της Χαλκηδόνας στη Ν. Φιλαδέλφειας και τέλος των Γλυκών Νερών θα συγχωνευτεί με αυτό της Παιανίας.
Σκοπός αυτής της αναδιάρθρωσης είναι να δημιουργηθούν Αστυνομικά Τμήματα με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα, προκειμένου να έχουν άμεση αντίδραση στα περιστατικά της περιφέρειάς τους και κυρίως 24ωρες το 24ωρο αστυνομικούς που θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στα αιτήματα των πολιτών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί σταθμοί που λειτουργούν στην Αττική, αλλά και σε μικρά νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως π.χ. στο Αγκίστρι, και απασχολούν από έναν έως το πολύ τρεις αστυνομικούς θα κλείσουν και αυτές οι περιοχές θα εξυπηρετούνται από τα γειτονικά Α/Τ.

Ωστόσο, για τους αστυνομικούς σταθμούς στα μικρά νησιά του Αργοσαρωνικού, θα υπάρχει πρόβλεψη λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού τους θερινούς μήνες και αυτό λόγω τουρισμού.  

newsit.gr

Εξιχνιάστηκαν ληστείες και κλοπές που διέπραξαν Ρομά στην Κορινθία | Δύο συλλήψεις Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής και του εμπρησμού

Κόρινθος: Εξιχνιάστηκαν ληστείες και κλοπές που διέπραξαν Ρομά | Δύο συλλήψεις 
Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου έξι υποθέσεις ληστειών και είκοσι πέντε περιπτώσεις κλοπών, καθώς και απόπειρες κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, με δράστες δέκα Ρομά από 16 έως 27 ετών, εκ των οποίων συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 18χρονος.

Σε βάρος της ομάδας των Ρομά, σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της κλοπής και του εμπρησμού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω με διάφορες συνθέσεις, είχαν διαπράξει έξι ληστείες στο Κιάτο, το Λουτράκι και στην Κόρινθο.

Επίσης, από τις αρχές του προηγούμενου μήνα έως και προχθές, διέπραξαν επτά κλοπές οχημάτων και έξι απόπειρες κλοπής οχημάτων στην Κόρινθο, καθώς και μία κλοπή οχήματος στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Επιπρόσθετα, σε μία περίπτωση, προκάλεσαν πυρκαγιά στο όχημα που έκλεψαν, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.

Ακόμα, προέβησαν τρεις αρπαγές τσαντών, στην Κόρινθο και το Λουτράκι, δύο κλοπές σε οχήματα στην Κόρινθο και το Ξυλόκαστρο, μία κλοπή σε όχημα στον Ισθμό, τρεις κλοπές σε καταστήματα στο Λέχαιο, την Αρχαία Κόρινθο και στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Αθηνών, μία κλοπή σε περίπτερο στον Άσσο και μία απόπειρα κλοπής σε περίπτερο στο Μελίσσι Κορινθίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου

Οι ΗΠΑ βάζουν στη «μαύρη λίστα» των τρομοκρατών Νίκο Μαζιώτη και Χριστόδουλο Ξηρό

Οι ΗΠΑ βάζουν στη «μαύρη λίστα» των τρομοκρατών Νίκο Μαζιώτη και Χριστόδουλο Ξηρό
Μια ημέρα μετά από τη δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς για τον Σάββα Ξηρό και το σχόλιο του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι ότι οι τρομοκράτες πρέπει να εκτίουν την ποινή τους στη φυλακή, το State Department προχώρησε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση προσθέτοντας τον Νίκο Μαζιώτη και τον Χριστόδουλο Ξηρό στη «μαύρη λίστα» των τρομοκρατών.

Η ενόχληση των ΗΠΑ για το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις φυλακές τύπου Γ είναι εμφανής και η τελευταία διπλωματική κίνηση του State Department δείχνει ότι η αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο χωρών.

«Το State Department υπάγει τον Χριστόδουλο Ξηρό και το Νικόλαο Μαζιώτη υπό το εκτελεστικό διάταγμα 13224, το οποίο στοχοποιεί τρομοκράτες και όσους υποστηρίζουν αυτούς ή ενέργειες τρομοκρατίας. Ως αποτέλεσμα αυτού, όλα τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν ο Ξηρός και ο Μαζιώτης και βρίσκονται στην αμερικανική δικαιοδοσία παγώνουν. Οι Αμερικανοί πολίτες απαγορεύεται, σε γενικές γραμμές, να έχουν οποιαδήποτε συναλλαγή με τον Ξηρό και τον Μαζιώτη ή προς όφελός τους» αναφέρει η χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του State Department.




e-typos.com

Δεν δίνουν τα ταμειακά διαθέσιμα περιφερειάρχες και δήμος Αθηναίων | "Θύελλα" αντιδράσεων - Ο Δημήτρης Μάρδας παραδέχτηκε ότι τα έσοδα του Απριλίου δεν ήταν αυτά που περίμενε η κυβέρνηση

Δεν δίνουν τα ταμειακά διαθέσιμα περιφερειάρχες και δήμος Αθηναίων | "Θύελλα" αντιδράσεων
«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να «δεσμεύσει» τις καταθέσεις Περιφερειών, δήμων, κοινοτήτων και φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, μεταφέροντάς τα υποχρεωτικά σε λογαριασμούς κοινής διαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τόσο ο δήμος Αθηναίων όσο και οι περιφερειάρχες αποφάσισαν να μην εφαρμόσουν τη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ενώ η Σύνοδος των Πρυτάνεων θέτει ζήτημα νομιμότητας της ΠΝΠ.

Πρόθυμοι να συνδράμουν, αλλά αντίθετοι σε μονομερείς ενέργειες, όπως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων Γενικής Κυβέρνησης, δηλώνουν οι περιφερειάρχες και ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Μέχρι τότε δεν θα μεταφέρουν κανένα ποσό στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το ψήφισμα του δήμου Αθηναίων 

Δήλωση Πέτρου Τατούλη μετά την απόφαση του ΔΣ της ΕΝΠΕ σχετικά με την ΠΝΠ.



Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκφράσει με καθαρό πολιτικό λόγο και χωρίς περιστροφές την πολιτική της θέση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΝΠΕ διατηρώντας αταλάντευτη την πολιτική της θέση κατέθεσε μέσω της εκπροσώπου της κας Ελένης Παναγιωτοπούλου την ακόλουθη πρόταση:
«Η Κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει ότι η αντιμετώπιση της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης δεν μπορεί να γίνει εάν δεν υπάρχει ειλικρινής διάλογος με τους εκπροσώπους του Β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης.
Η Κυβέρνηση οφείλει να ολοκληρώσει άμεσα την διαπραγμάτευση διότι δεν υπάρχει περιθώριο ανοχής για χάσιμο άλλου πολύτιμου χρόνου τη στιγμή που η ελληνική οικονομία καταρρέει.
Σε αυτή την κατεύθυνση δεν μπορούμε να είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που ισχυροποιεί την θέση της Χώρας μας  σε αυτή τη κρίσιμη φάση που είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση.
Ασφαλώς όλα αυτά υπό την αποκλειστική αίρεση ότι η Κυβέρνηση καταβάλλει ειλικρινή προσπάθεια και δεν έχει δεύτερες σκέψεις με ολέθριες επιπτώσεις για την ελληνική κοινωνία και τους πολίτες της».

Το πρόβλημα της Χώρας μας, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, είναι βαθύτατα πολιτικό και έτσι πρέπει να αντιμετωπισθεί και από τους Ευρωπαίους Εταίρους μας. Οι αιρετές Περιφέρειες οφείλουν να μην κωφεύουν στο πολιτικό ζήτημα. Στην παρούσα κρίσιμη χρονική συγκυρία οι συναντήσεις και οι συσκέψεις χωρίς σαφή πολιτικό προσανατολισμό δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα, απεναντίας δημιουργούν συνθήκες ανασφάλειας στην αγωνία των Ελλήνων πολιτών και στην κατάρρευση της οικονομίας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης. Σε αυτή την κατεύθυνση στεκόμαστε θετικά απέναντι σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναλαμβάνει για την ισχυροποίηση της Χώρας. Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρει σθενερά απέναντι.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, για την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης να υφαρπάξει τα ταμειακά διαθέσιμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η απόφαση της κυβέρνησης για την υφαρπαγή των ταμειακών διαθεσίμων από τους Γενικούς Φορείς του Δημοσίου είναι πραξικοπηματική.
Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση, εκτός από την εσωτερική χρεοκοπία που επέβαλε στη χώρα, έχει χρεοκοπήσει και σε όλους τους χειρισμούς της.
Η ίδια έχει, πλέον, βαρύτατες πολιτικές ευθύνες, όπως ευθύνες θα αναζητηθούν από τις διοικήσεις των ταμείων που υποχρεώνονται να εκχωρήσουν τα χρήματα των φορολογουμένων.

Πράξεις μιας Κυβέρνησης «Κενής Περιεχομένου»



 http://www.koinignomi.gr/sites/default/files/styles/large/public/users/anna-tereza-dalmyra/2015/01/%CE%BD%CE%B5%CE%B1%20%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1.jpg?itok=NLxPy4VE&slideshow=true&slideshowAuto=true&slideshowSpeed=4000&speed=350&transition=elastic

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ                                                                            & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Η Κυβέρνηση  αποφάσισε να καλύψει την «κενή περιεχομένου» πολιτική της, δεσμεύοντας όλα τα ταμειακά διαθέσιμα από τους δημόσιους φορείς και τους Ο.Τ.Α., παραβιάζοντας, με αυτόν τον τρόπο, κατάφωρα το Σύνταγμα.

·         Η Κυβέρνηση προχωρά, για 2η φορά, σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

·         Οι πολίτες παρακολουθούν, για πολλοστή φορά, την Κυβέρνηση να ψεύδεται και να ακυρώνει όσα έλεγε προεκλογικά, μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

·         Τα στελέχη της Κυβέρνησης ξεχνούν, για ακόμη μια φορά, τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Χθες, οι άνθρωποι αυτοί, ως Αντιπολίτευση, κατήγγειλαν την προηγούμενη Κυβέρνηση για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που εισήγαγε στη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς τις «πράξεις που συρρικνώνουν τη Δημοκρατία».

Σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι, ως Κυβέρνηση αυτή τη φορά, νομοθετούν με αυτές,  βαπτίζοντάς τις «πράξεις πατριωτικής ευθύνης».

1) Τότε  έλεγαν:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ NΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΦΟΡΤΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΕΙ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, για τα διαθέσιμα των ΑΕΙ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2014/12/05/529495/main/fortsakhs22.jpgΗ δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων και των κεφαλαίων προθεσμιακών καταθέσεων των ΑΕΙ που αποφάσισε η Κυβέρνηση με τη χθεσινή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου είναι κατάφωρα αντισυνταγματική, δεδομένου ότι προσβάλλει το πλήρες αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων που ρητά κατοχυρώνει το Σύνταγμα. Αλλά και επί της ουσίας επιφέρει η Κυβέρνηση ένα ακόμη κρίσιμο πλήγμα στα Πανεπιστήμια. Αφού τα άφησε αφύλαχτα και απροστάτευτα, έρμαιο στις ορέξεις κάθε επίδοξου καταληψία, ανίκανη να τα συνδράμει στην αντιμετώπιση των τεράστιων δυσκολιών που τα ταλανίζουν, σήμερα τους αφαιρεί τα διαθέσιμά τους για να χρηματοδοτήσει δράσεις και έξοδα άσχετα με τη λειτουργία τους, τα οποία από ιδεοληψία και ολιγωρία δεν μπόρεσε να καλύψει από τους πόρους που έπρεπε.

Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε «για λόγους αρχής»



 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ 
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
- ΑΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου υπήρξαν η αιχμή του δόρατος της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, που σταθερά εκτόξευε την κατηγορία ότι «η χώρα κυβερνάται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», μιλώντας για «χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα».
Αν και οι περισσότερες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου (αν εξαιρέσουμε αυτές που σχετίζονταν με τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας) ήσαν ευεργετικές για τον λαό, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε ούτε μία «για λόγους αρχής».
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε τις ΠΝΠ σε εργαλείο της προπαγάνδας του, με αποτέλεσμα να απαξιώσει τον κοινοβουλευτισμό παρά το γεγονός ότι όλες οι ΠΝΠ συζητήθηκαν επί πολλές ώρες στη Βουλή.
Είτε επρόκειτο για την καταβολή των χρημάτων για την μεταφορά των μαθητών, είτε επρόκειτο για την αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, είτε για τον εξαιρετικά αναγκαίο οικονομικό έλεγχο των ΟΤΑ, είτε για τα μέτρα επιτάχυνσης της απορρόφησης του ΕΣΠΑ με μείωση υπογραφών και περιορισμό γραφειοκρατίας, είτε για νομοτεχνικές βελτιώσεις για να σταθεί δυνατόν να πληρωθούν υπερωρίες σε εργαζόμενους, είτε για συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και εθελούσιες συνταξιοδοτήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε συστηματικά όχι.

Όχι ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και για την ΠΝΠ για την εξαίρεση του ερευνητικού προσωπικού των ΝΠΙΔ από το ενιαίο μισθολόγιο, ώστε να μην μειωθούν κι’ άλλο οι μισθοί τους.
Όχι ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και στη νομοτεχνική βελτίωση για την αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων στους αποφοίτους κολλεγίων, τη ρύθμιση ώστε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας να δίδονται εξ αποστάσεως με ηλεκτρονικά μέσα, τη συνέχιση της λειτουργίας του Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου, τις προϋποθέσεις ιδιότητας Ενεργειακού Επιθεωρητή, παράταση πινάκων επιτυχόντων δικαστικών υπαλλήλων και ειρηνοδικών και άλλα τέτοια.
Όχι ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην ΠΝΠ για την έκπτωση 10% στο πρόστιμο τακτοποίησης αυθαιρέτου σε όσους θα κατέβαλαν το 30% του προστίμου, καθώς και στην ΠΝΠ για την μεταβίβαση αυθαιρέτου χωρίς να είναι απαραίτητη η εξόφληση του συνόλου του προστίμου, αλλά μόνο το 30%. Δηλαδή, μια ευνοϊκή ρύθμιση.

Όχι ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην ΠΝΠ με την οποία καθορίστηκαν και οι εξαιρέσεις από τις μειώσεις συντάξεων για τους αναπήρους.
Όχι και στην ΠΝΠ που επέτρεπε στους εργαζόμενους του «Ερρίκος Ντυνάν» να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και στο Ίδρυμα να λάβει ασφαλιστική ενημερότητα.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΙΩΣΕ, ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ



Wsu7qguf
Γράφει ο Παντελής Μπαμπάσης

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΙΩΣΕ,,,,,ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ,,,,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΛΥΠΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ
ΜΕ ΗΤΤΕΣ ΜΕ ΑΔΙΚΙΕΣ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ,,,,,
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ,,,,ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,,,,
ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΧΑΡΕΣ ΗΤΤΕΣ ΛΥΠΕΣ ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ; ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ,,,ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ,,,,

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ...
 
 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΣΑΝ,,,ΑΝ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,,,,
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.....
ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ----ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ------,,,,,
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,,,,----
ΑΣΤΕΡΑΡΑ FOR EVER-------