Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Tα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης του Λόγια Σταράτα

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του Λόγια Σταράτα σχετικά με την πρόθεση ψήφου στις Ευρωεκλογές.  Ψήφισαν 3795 συμμετέχοντες. Τα αποτελέσματα απρόσμενα και ενδιαφέροντα.
Δείτε τα:

 ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  13% 493
 ΣΥΡΙΖΑ 9% 341
ΑΝ.ΕΛ. 3% 128
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 21% 803
 ΚΚΕ  2% 82
ΔΗΜΑΡ 0% 18
 ΠΑΣΟΚ 2% 61
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ (ΤΖΗΜΕΡΟΣ) 11% 414
 ΔΡΑΣΗ 4% 154
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ (ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ) 4% 145
 ΝΕΑ ΜΕΡΑ (ΖΩΗΣ) 1% 23
ΕΠΑΜ (ΚΑΖΑΚΗΣ) 8% 319
ΚΙΝΗΣΗ 58 1% 32
ΛΑΟΣ 1% 30
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ (ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ) 0% 12
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΛΟΒΕΡΔΟΣ) 0% 10
 ΣΧΕΔΙΟ Β (ΑΛΑΒΑΝΟΣ) 1% 19
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (ΛΕΒΕΝΤΗΣ) 3% 100
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ) 7% 269
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 0% 8 ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ) 0% 3
 ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 1% 51
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 0% 5
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) 1% 21
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1% 40
ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ (ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ) 1% 22
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ) 0% 11
 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΚΑΤΣΕΛΗ) 0% 5
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1% 48
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ 3% 128

 3,795 tota
  Θα ακολουθήσει ανάλυση των αποτελεσμάτων και των πολιτικών συμπερασμάτων που προκύπτουν.

H ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ 100 & ΣΗΜΕΡΑ!!

Σύμφωνα με το ημερολόγιο έχουμε μπει στην τελική ευ­θεία των δημο­τικών και περιφερειακών εκλογών.
Απομένουν μόλις 14 εβδο­μάδες μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες ή αν προτιμάτε,100 μόλις ημέρες. Κι όμως, σύμφωνα με το πολιτικό κλίμα που επικρατεί στις τοπικές κοινωνίες, τίποτα τέτοιο δεν φαίνεται.
Αναμονή είναι η λέξη κλειδί που χαρακτηρίζει τις περισσότερες υποψηφιότη­τες. Υπάρχουν οι λίγοι εκεί­νοι που έχουν ξεκινήσει την κούρσα. Κι όμως, τίποτα δεν θυμίζει τις προεκλογικές εκ­στρατείες άλλων εποχών. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που έχουν δηλώσει απλώς ότι θα ξεκινήσουν. Αυτοί βρί­σκονται ακόμη σε διερευνητικές επαφές και μονό διαρροές τροφοδοτούν. Τέλος, υπάρχει η πολύ δημοφιλή κατηγορία των περιπλανώμενων που ψάχνουν να δουν πού πάει, το ρεύμα και αναλόγως θα κολλήσουν σαν την βδέλλα την κατάλ­ληλη στιγμή.
Δεν θα πείραζε τίποτα από τα παραπάνω, αντιθέ­τως θα τα βλέπαμε πολύ γραφικά, αν δεν είχαν μια βασική παρενέργεια: Μαζί με τις υποψηφιότητες έχουν θαφτεί και τα προγράμματα. Λες και οι δημοτικές και πε­ριφερειακές εκλογές είναι μια πασαρέλα προσωπικοτή­των!
Την ώρα που κρίνονται πάρα πολλά για τις τοπικές κοινωνίες και συνολικά τη χώρα, λείπει το όραμα, η σπίθα, η διάθεση για προ­σφορά. Και μην πει κανείς για το υποτονικό ενδιαφέρον των ψηφοφόρων! Είναι ακριβώς αυτή η διεκπεραιωτική απάθεια των τοπικών εκπροσώπων που τροφοδοτεί το κλίμα της αποχής και της αδιαφορίας στον κόσμο.
Ας τολμήσουν οι τοπικοί παράγοντες να ρίξουν στη συζήτηση νέες ιδέες και ρη­ξικέλευθες προτάσεις και θα δουν αμέσως πώς θα ανάψει το ενδιαφέρον για την εκλο­γική αναμέτρηση.

Γιάννης Λαλιώτης
Μεσινό –Φενεού -Κορινθίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΜΕΣΙΝΟ-ΦΕΝΕΟΥ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Οι συνδυασμοί για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

dsa
Έληξε η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με ευθύνη και επιμέλεια του γενικού διευθυντή του ΔΣΑ,Χαράλαμπου Ναούμη, ενώ η ανακήρυξη των υποψηφίων συνδυασμών, προέδρων και συμβούλων, έγινε στη συνέχεια από τον πρόεδρο του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλο.
Στις εκλογές του ΔΣΑ, διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2014, θα συμμετέχουν επτά συνδυασμοί με υποψήφιο πρόεδρο, έξι συνδυασμοί, χωρίς υποψήφιο πρόεδρο, ένας μεμονωμένος υποψήφιος πρόεδρος και 280 υποψήφιοι σύμβουλοι.
Τα περίπου 21.600 μέλη του ΔΣΑ καλούνται να αναδείξουν το νέο πρόεδρο τους και τους 24 νέους συμβούλους τους για την επόμενη τριετία, ενώ στον ΔΣΑ, όπως και στους άλλους μεγάλους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, αναμένεται να υπάρξει και δεύτερος γύρος εκλογών, στις 2 και 4 Μαρτίου 2014.
Να σημειωθεί ότι στις περασμένες εκλογές του ΔΣΑ το 2011, συμμετείχαν στις εκλογές 14 συνολικά συνδυασμοί. Εξ αυτών οι 12 συνδυασμοί είχαν υποψήφιο πρόεδρο και δύο δεν είχαν.
Ειδικότερα. στις επερχόμενες δικηγορικές εκλογές της Αθήνας οι επτά συνδυασμοί που έχουν υποψήφιο πρόεδρο είναι: 
1) Κοινωνία των Δικηγόρων, με υποψήφιο πρόεδρο το σημερινό πρόεδρο του ΔΣΑ, Γιάννη Αδαμόπουλο
2) Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων , με υποψήφιο πρόεδρο τον ‘Αγγελο Βρεττό, 
3) Δημοκρατική Συμπαράταξη Δικηγόρων, με υποψήφιο πρόεδρο τον Παναγιώτη Γαλετσέλλη, 
4) Αυτόνομοι Μαχόμενοι Δικηγόροι, με υποψήφιο πρόεδρο τον Γεώργιο Μαραγκό, 
5) Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων Αθήνας με υποψήφιο πρόεδρο τον Βασίλειο Παπαστεργίου, 
6) Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων Αθήνας με υποψήφιο πρόεδρο τον Γεώργιο Παριανό και 
7) Ανεξάρτητη Πρόταση με υποψήφιο πρόεδρο τον Παναγιώτη Περάκη. 

Επίσης, στις εκλογές του ΔΣΑ κατέρχεται, ως υποψήφιος πρόεδρος, χωρίς συνδυασμό, ο Βασίλης Αλεξανδρής.
Παράλληλα, οι έξι συνδυασμοί που κατέρχονται στις εκλογές χωρίς υποψήφιο πρόεδρο είναι: 
1) Ενιαίο Ψηφοδέλτιο – Erga Omnes – Ώρα Ευθύνης – Δικηγορική Ανανέωση, 
2) Ενωμένοι Δικηγόροι, 
3) Θέμιδος Μέτωπο, 
4) Μέτωπο Δικηγορικής Αντίστασης, 
5) Νέα Γενιά Δικηγόρων και 
6) Σύγχρονη Δικηγορία στην Πράξη.
Με το νέο Κώδικα Δικηγόρων οι οκτώ υποψήφιοι πρόεδροι για να εκλεγούν πρέπει να συγκεντρώσουν το 6% των εγκύρων ψηφοδελτίων, ενώ οι 280 υποψήφιοι σύμβουλοι για να εκλεγούν πρέπει να συγκεντρώσουν το 4,25% των εγκύρων ψηφοδελτίων

Εγκρίθηκαν με “γκρίνια” για Οδυσσέα Βουδούρη, οι υποψηφιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ

tsipraslafazanis
Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκαν, από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για τους υποψηφίους περιφερειάρχες και τον Δήμο Αθηναίων, παρά τις έντονες διαφωνίες που εξέφρασε ο Παναγιώτη Λαφαζάνης της Αριστερής Πλατφόρμας στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, στην Πελοπόννησο.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η επιλογή πολιτικών προσώπων που έχουν ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο και την κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκονται εκτός αποφάσεων του Ιδρυτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και στέλνει λάθος μήνυμα στο λαό.
Απαντώντας ο Νίκος Βούτσης έκανε λόγο για «ρεσιτάλ δυσανεξίας», τόνισε πως η πρόταση για τους 13 περιφερειάρχες είναι απολύτως ισορροπημένη από κάθε άποψη Πριν την τελική ψηφοφορία προηγήθηκε άλλη, διαδικαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει η Αριστερή Πλατφόρμα και προέβλεπε 13 ψηφοφορίες, δηλαδή κάθε υποψηφιότητα να εξεταστεί ξεχωριστά.
Υπέρ της πρότασης αυτής, ψήφισαν 64 μέλη της ΚΕ, αρνητικά ψήφισαν 96 και υπήρξαν δύο λευκά. Στην τελική ψηφοφορία εγκρίθηκε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα με μεγάλη πλειοψηφία ενώ η Αριστερή Πλατφόρμα επέλεξε την αποχή.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε, για λίγο, τον λόγο και απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη , επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας και πρωταγωνιστή των διαφωνιών, κυρίως της υποψηφιότητας Βουδούρη και του είπε: «Η διαφωνία σας καταγράφηκε, τώρα το θέμα είναι αν θα δώσουμε όλοι μαζί την μάχη». «Αυτό είναι αυτονόητο» απάντησε ο κ. Λαφαζάνης.
Κατά την διήμερη συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή εξετάστηκαν πτυχές της προεκλογικής εκστρατείας, η ανάγκη κινητοποίησης του συνόλου των κομματικών δυνάμεων, ενώ η Αριστερή Πλατφόρμα τήρησε αρνητική στάση για τον κ. Βουδούρη επειδή είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο.

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός ο ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

hoffman
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού Philip Seymour Hoffman.
Ο διάσημος ηθοποιός, όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα τα αμερικανικά ΜΜΕ, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μάλιστα, το Associated Press επικαλείται πηγή, σύμφωνα με την οποία το πτώμα βρέθηκε με τη σύριγγα ακόμη στο χέρι του.
Τον ηθοποιό βρήκε νεκρό στο διαμέρισμά του ένας θεατρικός συγγραφέας με τον οποίο συνεργαζόταν το τελευταίο διάστημα.
Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός ήταν μόλις 46 ετών.
Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του τονίζει πως είναι όλοι τους συντετριμμένοι και ευχαριστούν τους πάντες για την αγάπη και τη συμπαράστασή τους.
Μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του ήταν η ερμηνεία του στην ταινία “Capote”, η οποία του χάρισε και το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου το 2006.

Video

«Διπλό» του Αστέρα στο ΟΑΚΑ με λάτιν σκόρερ για έξοδο στην Ευρώπη...

«Διπλό» του Αστέρα στο ΟΑΚΑ με λάτιν σκόρερ για έξοδο στην Ευρώπη...
Νίκη... Ευρώπης πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επί της-τυπικά γηπεδούχου- Καλλονής στο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, και ο Στάικος Βεργέτης ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν το ίδιο καλά και την ερχόμενη Τετάρτη (5/2, 19:30) με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.
Η ομάδα της Αρκαδίας, μετά το «τρίποντο» που πέτυχε, ξέφυγε με 8 βαθμούς από τον 6ο της βαθμολογίας, Πανθρακικό (39 έναντι 31), οπότε ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της Ευρώπης και στο εξής θα παλέψει για μία καλύτερη θέση στην πρώτη πεντάδα.
Ο Ουσέρο στο 14΄ έπιασε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση στην περιοχή κι ανάγκασε τον Χογκ σε διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Όσο περνούσε η ώρα οι Αρκάδες ανέβαζαν την απόδοσή τους και πίεζαν όλο και περισσότερο για να ανοίξουν το σκορ. Στο 24΄ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Ζακουάνι πήρε τη «μπουκιά από το στόμα» του Χουάνμα, που ήταν έτοιμος να πλασάρει.
Νέα κλασική ευκαιρία για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη στο 32΄, με το Μουνάφο να πλασάρει στην έξοδο τον Χογκ και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 35΄, όταν ο Χουάνμα «εκτέλεσε» από κοντά τον Χογκ κι έδωσε προβάδισμα στον Αστέρα (0-1).
Η καλύτερη φάση της Καλλονής στα πρώτα 45 λεπτά σημειώθηκε στο 38΄, όταν ο Μανούσος απέτυχε να σκοράρει από πολύ κοντά στην αποτυχημένη προσπάθεια του Μπαντή να διώξει τη μπάλα μετά το αδύναμο σουτ του Λεοζίνιο.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες για να το «καθαρίσει». Στο 61΄ το σουτ του Ντε Μπλάσις έφυγε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καράσκο με δυνατό σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Χογκ.
Το ματς τελείωσε στο 72΄. Από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μουνάφο, ο Καράσκο πλάσαρε τον Χογκ και με τον τρόπο αυτό οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 2-0.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Κειτά (76΄ Φαρία), Καλτσάς, Γιορέντε (76΄ Καζάκης), Μανούσος, Λεοζίνιο, Περόνε (68΄ Νιαμπούγιου).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης):
Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (81΄ Τσαμπούρης), Ντε Μπλάσις (79΄ Ζησόπουλος), Καράσκο (85΄ Κάφα), Χουάνμα.

ΠΑΟΚ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο... , ξέφυγε με +14β. ο Ολυμπιακός - «Διπλά» για Ατρόμητο, Εργοτέλη, Αστέρα

Έπεσε σε... πλατάνι ο ΠΑΟΚ, ξέφυγε με +14β. ο Ολυμπιακός

Τι κι αν έκανε μεταγραφές, τι κι αν ο Χούουμπ Στέφενς τους... ρίχνει με τη μία στο χορτάρι, η ουσία είναι πως η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν βελτιώνεται και τα «χαστούκια» έρχονται απανωτά...

Ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε στα Χανιά από τον Πλατανιά με 2-1 - για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς μετά από αυτό στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο - και η «μουρμούρα» επιστρέφει, με δεδομένες τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα...
Ο ΠΑΟΚ, αν και προηγήθηκε με 1-0, τελικά ηττήθηκε με 2-1, με τον Τόρες να «εκτελεί» στο 67, τιμωρώντας την διστακτικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ στην άμυνά τους. Ηταν το νικητήριο γκολ που προήλθε από ασίστ του εξαιρετικού Κάταϊ, ο οποίος στο 36' με ατομική ενέργεια και νέα ολιγωρία της άμυνας του «δικέφαλου» είχε ισοφαρίσει το γκολ του Αθανασιάδη από το 10'. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ, που είναι φέτος ο «μετρ των ανατροπών» (έχει κάνει 7) έχασε για πρώτη φορά με ανατροπή αποτελέσματος και έμεινε στο -14 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οσο για τους Κρητικούς, πήραν σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή και έφτασαν τους 22 βαθμούς, ανεβαίνοντας στη 15η θέση.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Φαϊσκα, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (86' Γιαχία), Τετέ, Μπέλιτς, Κάταϊ, Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Τόρες (77' Σιαλμάς).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (62' Λίνο), Κατσουράνης, Σκόνδρας, Μαντούρο (59' Νάτχο), Κάτσε, Λούκας, Στοχ, Μάρτενς (68' Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Στο +5 από τον ΠΑΟΚ πήγε και ο Ατρόμητος, ο οποίος στη Ριζούπολη σημείωσε μεγάλη ανατροπή 3-2 επί του Απόλλωνα  νκαι παραμένει μόνος στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκα, μετά από 22 αγωνιστικές. Δύο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Ναπολεόνι (37΄,81΄) και ένα ο Ιγκλέσιας (75΄), ενώ σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Λουσέρο (10΄,63΄).
ΑΠΟΛΛΩΝ (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παντελιάδης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Κόρμπος (84΄ Πετρόπουλος), Μίνγκας (70΄ Τσιλιγκίρης), Λουσέρο, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης (69΄ Γκαρσία), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (85΄ Μπρίτο), Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (81΄ Νάστος), Ουμπίντες, Λαζαρίδης

 Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από το ΟΑΚΑ με νίκη με 0-2 επί της τυπικά γηπεδούχου Καλλονής
ενώ, στο μηδέν έμεινε το ματς στη Βέροια  με τον Πανθρακικό να παίζει με δέκα από το 3ο λεπτό

Τέλος στη Νέα Σμύρνη ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο «διπλό» σωτηρίας με 1-0 επί του Πανιωνίου χάρις στο γκολ του Διαμαντάκου στο 86΄ παίζοντας με δύο παίκτες λιγότερους καθώςστο 67'  ο Μεχία αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 74΄ την άγουσα προς τα αποδυτήρια πήρε και ο Ρέντζας, που είδε δύο κάρτες σε 14 λεπτά από τον Κύζα.
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (87΄ Παναγιωτούδης), Παντίδος, Κουλουχέρης (76΄ Ντούνης), Λάζνικ, Αραβίδης, Γιάννου.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Σαρρής, Καρντόσο, Ιμπραΐμ, Ρέντζας, Μεχία, Μπαντιμπαγκά (76΄ Κοζορώνης), Κούμπικ (70΄ Γιοβάνοβιτς), Χαντί, Διαμαντάκος (90΄+ Μπουχαλάκης).


 Η 22η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-1
Αρης-Ξάνθη 1-1
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1-1
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-1
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 2-3
Πανιώνιος - Εργοτέλης 0-1
Βέροια - Πανθρακικός 0-0
Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης 0-2
Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 2-1

Η βαθμολογία 

(σε 22 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 62
2. ΠΑΟΚ 48
3. Ατρόμητος 43
4. Παναθηναϊκός 40
5. Αστέρας Τρ. 39
6. Πανθρακικός 31
7. Παναιτωλικός 30
8. ΟΦΗ 27
9. Καλλονή 26
. ΠΑΣ Γιάννινα 26
. Ξάνθη 26
12. Πανιώνιος 24
. Εργοτέλης 24
14. Λεβαδειακός 23
15. Πλατανιάς 22
16. Απόλλων Σμ. 21
17. Βέροια 19
18. Άρης 13

2ος ο Ηρακλής, ένταση στην Πάτρα, «στάση» του Ολυμπιακoύ Βόλου στην 'Αμφισσα



Ακρως ενδιαφέρουσα, με πολλά γεγονότα, αποδείχθηκε η 18η αγωνιστική στο νότιο όμλο της Football League.

Στα αξιοσημείωτα; Το τέλος του νικηφόρου σερί των 10 αγώνων του Ολυμπιακού Βόλου και η επεισοδιακή εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή Ψαχνών επί της Παναχαϊκής στο 90' στην Πάτρα.
 Στον 1ο όμιλο, η νίκη της ημέρας ήρθε από τον Ηρακλή Ψαχνών, που επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και πέρασε στη 2η θέση. Το γκολ ήρθε με πέναλτι του Πατσατζόγλου στο 90', το οποίο κέρδισε ο Κρητικός από τον Κωστόπουλο. Οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν έντονα την παράβαση, μετά το γκολ υπήρξε δίλεπτη διακοπή εξαιτίας αψιμαχίας μεταξύ των παικτών και η αναμέτρηση έληξε με ένταση. Aυτή ήταν η πρώτη ήττα της Παναχαϊκής μετά από 7 αγώνες.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Σπίνουλας, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Κιάσσος, Βιγιαφάνε (70' Πλέγας), Κοντογουλίδης (75' Αποστολόπουλος), Στεργίδης (88' Λίτσης), Πάτο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιόλογος, Τζανής, Παληγεώργος, Βιγιαρέχο (59' Νικολόπουλος), Πατσατζόγλου Χ., Τζιμότζι, Ντελέκος (50' Γκμπαγκουιντί), Τσούτσης, Μπουμάλ, Οχάντζα (26' Κρητικός).

Στην Αμφισσα, ο Φωκικός προηγήθηκε δύο φορές  (12' Αλβάρες, 81' Φράγκος), ο Ολυμπιακός Βόλου «απάντησε» ισάριθμες (39' Γκούρμα, 86' Πινδώνης) και το τελικό 2-2 σήμανε το τέλος του σερί των 10 νικών που είχαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν μεγάλο προβάδισμα στην κορυφή. 
ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Άλλα, Ράντι (68' Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας (63' Πολυχρονάκης), Θέος, Φράγκος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Τζέκος, Ασίγκμπα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Γιαλούσης, Κωστούλας, Πινδώνης, Κριστομπάλ, Καπετάνος (61' Κατσίκης), Νικολιάς, Γκούρμα, Δεινόπαπας (87' Ιωάννου).

Σε ρυθμόυς πλέι οφ παρέμεινε και η Επισκοπή, η οποία συνέτριψε 5-1(45' Δρακάκης, 52' Γκονζάλες, 81' Μαρτσάκης, 87' Σουμπασάκης, 90'+1' Γκονζάλες - 90'+3' Ταμπάκης) την Γλυφάδα,
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδής, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (32' Μαραθιανός), Σελινιωτάκης, Γκονζάλες, Δελήμπασης, Μπρατσιάνι, Γιακουμάκης, Δρακάκης.
ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Πασάι, Κόκκαλης, Μουστάκης, Αρκουμάνης, Κατσαμακίδης, Μαρκάκης, Δωροβίνης, Ταμπάκης, Ραχίμ, Μπουλούμπασης, Νίκου.

Στο Μενίδι, ο Αχαρναϊκός νίκησε 3-0 (32' Νεόφυτος, 44' Σκούφαλης, 68' Καλογερόπουλος) τον Βύζαντα Μεγάρων.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος, Νιάρος, Χριστόπουλος, Ντος Σάντος, Σκούφαλης, Νεόφυτος, Παραράς, Λιαπάκης, Γουέλκαμ (51' Καλογερόπουλος).
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βαγγέλης Γούτης): Μούζος, Μπελέρης, Λέκκας, Νικολέτος, Μιχαλόπουλος, Παπαδημητρίου, Μεντί (13' Κλαπής), Τσακιράκης, Δελάρδας, Κοντούλης, Μαζιώτης Αλ.

Στο τελευταίο, χρονικά παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη 3-1 (61' Γκαλάν - 24', 90'+2' Μπούνας, 38' Ακπαρίδης) επί της Καλλιθέας και «έπιασε» τα Χανιά στην τέταρτη θέση.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κ. Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Παγώνης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Φαγιέ (46' Μιχαλόπουλος), Ρουσάκης, Καραλής (81' Ρόχας), Γκαλάν, Αρναρέλης, Χαϊκάλης (57' Μαουαγιέ), Μπριλάκης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (N. Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σταμόγιαννος, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Aκπαρίδης, Νάστος, Ουρτάδο (80' Σούλης), Κοιλιάρας, Μπούνας, Ατματσίδης (89' Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης (71' Σκαρτσίλας)
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (3/2) με την αναμέτρηση Χανιά - Πανηλειακός.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Παρασκευή 31/1
Φωστήρας - Αστέρας Μαγούλας 3-0
Κυριακή 2/2
Παναχαϊκή - Ηρακλής Ψαχνών 0-1
Αχαρναϊκός - Βύζας Μεγάρων 3-0
Φωκικός - Ολυμπιακός Βόλου 2-2
Επισκοπή - Γλυφάδα 5-1
Καλλιθέα - Παναιγιάλειος 1-3
Δευτέρα 3/2
Χανιά - Πανηλειακός 14:00

Ζορίστηκε, αλλά έκανε την ανατροπή! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1



Ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη σ' ένα ματς με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, καθώς ήταν ημέρα μνήμης για τα θύματα της Θύρας 7.

Πριν από το ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ και οι δύο ομάδες κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο μπροστά από το πέταλο της Θύρας 7.
Το σύνθημα «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» δόνησε την ατμόσφαιρα από τους λίγους (12.500) οπαδούς των Πειραιωτών που πήγαν την Κυριακή το μεσημέρι στο Καραϊσκάκη.
 Ο Παναιτωλικός πάγωσε το Καραϊσκάκη στο 5ο λεπτό, όταν ο Γοδόι έκλεψε τη μπάλα από τον Μανιάτη έβγαλε κάθετη στον Καμαρά κι ο Γάλλος πλάσαρε ιδανικά τον Ρομπέρτο για το 0-1! Μέχρι εκεί όμως...
Από αυτό το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Παίζοντας μαζικά άμυνα, πολλές φορές με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα και τον Καμαρά να έχει απόσταση 10-15 μέτρα από τον κοντινότερο συμπαίκτη του, οι Ακαρνάνες δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από 2-3 πάσες με τον Ολυμπιακό να πολιορκεί την περιοχή του Μπρακάλι.
Κάθετες δεν βγήκαν από τον Σαβιόλα που έπαιζε πίσω από τον πολύ καλό Σέποβιτς κι έτσι το ματς γινόταν από τα άκρα με Ολαϊτάν, Κάμπελ. Οι «ερυθρόλευκοι» σφυροκόπησαν τους αντιπάλους τους, κερδίζοντας συνολικά 10 κόρνερ στο πρώτο μέρος!
 Σ' ένα εξ αυτών ήρθε η ισοφάριση. Κόρνερ του Σάμαρη, σουτ του Μανωλά πάνω στα σώματα, ο στόπερ του Ολυμπιακού πήρε ξανά τη μπάλα, σέντραρε, ο Σέποβιτς την πρώτη κεφαλιά, ο Ολαϊτάν τη δεύτερη και 1-1 στο 26' για τους Πειραιώτες.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει για το γκολ, έχασε δυο καλές φάσεις με τον Μανιάτη, ο οποίος στη μία είδε τον Μπρακάλι να κάνει εξαιρετική επέμβαση, ο Παναιτωλικός από την άλλη δεν μπορούσε να αλλάξει μπάλα και κάπως έτσι πήγαμε στο ημίχρονο με τους «ερυθρόλευκους» να τα έχουν όλα εκτός από το γκολ...
Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός έπαιζε τον Παναιτωλικό γύρω κι έξω από την περιοχή, έχασε σωρεία ευκαιριών με κύριο εκφραστή τον Ολαϊτάν, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή φάση με τον Καμαρά να αδειάζει τον Μανωλά και τον Ρομπέρτο να στερεί από τον Γάλλο το δεύτερο γκολ στο 54'.
Εν αντιθέσει πάντως με το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι στο δεύτερο μέρος και προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Η ώρα περνούσε, ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και τελικά, έπειτα από άλλο ένα κόρνερ ήρθε η ανατροπή. Ο Μπακάκης σηκώθηκε για κεφαλιά, βρήκε τη μπάλα με το χέρι κι ο Μήτσιος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κάμπελ ανέλαβε την εκτέλεσή του και με πολύ καλό χτύπημα έκανε το 2-1 στο 71' μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Ο Παναιτωλικός αναγκάστηκε στη συνέχεια να ανέβει ακόμα περισσότερο για να διεκδικήσει αποτέλεσμα, μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή του Ρομπέρτο, ωστόσο, στο φινάλε ή τα χαλούσε ή έδιωχνε η «ερυθρόλευκη» άμυνα και κάπως έτσι φτάσαμε στο φινάλε με τον Ολυμπιακό να κάνει με πολύ κόπο το «11Χ11» στο Καραϊσκάκη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σαβιόλα (60' Ιμπαγάσα), Σάμαρης, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Κάμπελ, Σαλίνο (71' Μασάντο), Σέποβιτς (60' Βαλντέζ), Ολαϊτάν
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ραφαέλ, Κουτρουμάνος (68' Καλί), Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (75' Νταλμά), Γοδόι, Σφακιανάκης (79' Μπόγιοβιτς), Γκάλο, Μπακάκης, Φλοράν, Ανίν

Σκληρή μονομαχία γιά τίτλο και ανοδο στη Β Κορινθίας- Η Πουλίτσα έχανε 3 - 0 στη Λυκοποριά και με 3 - 4 πήρε την νίκη και επιασε κορυφή!

Σκληρή αναμένεται στη Β κατηγορία Κορινθίας η μάχη γιά την τελική επικράτηση των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο τους, στην επόμενη κατηγορία, μετά και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, στα ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους πρωτοπόρους των δύο ομίλων.

Στην Β1 κατηγορία,  στα Εξαμίλια, η Δάφνη νίκησε με 2 - 0 την Περαχώρα, και την προσπέρασε στο πόντο στην κορυφή του ομίλου, ισόβαθμος με τόν Αίαντα Αγιονορίου που πέρασε
με 0 - 1 από τα Ίσθμια , επί του Ποσειδώνα Κυραβρύσης. Εντυπωσιακές νίκες σημείωσαν ο Άρης Κορίνθου  στον Συνοικισμό με 5 - 1 επί του Σοφικού '05 και ο Αστέρας Κορίνθου με το εκτός έδρας 0 - 4 επί του  Αγίου Γεωργίου  .
Στη Β2 κατηγορία  το κυριακάτικο ντέρμπι  που έγινε στο γήπεδο της Πουλίτσας, τα Ταρσινά '97 και ο Απέσσας Χαλκίου ανεδείχτηκαν ισόπαλοι ανευ τερμάτων. Αποτέλεσμα η ομάδα της Δάφνης Πουλίτσας που πέρασε με 3 - 4 από την Λυκοποριά να ισοβαθμίσει την ομάδα των Ταρσινών στην κορυφή της βαθμολογίας και να περάσει την ομάδα του Απέσσα στο πόντο.
Η ομάδα της Πουλίτσας οποία αν και βρέθηκε 3-0 στο ημίχρονο πίσω στο σκορ, κατάφερε στην επανάληψη να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να φτάσει στο εντυπωσιακή νίκη της.
Στο 1ο ημίχρονο η Λυκοποριά προηγείθηκε 3 - 0 με τέρματα  ένα του Κεκερή και δύο του Λαγόγιαννη, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε.
Οι παίκτες της Πουλίτσας είχαν διαφορετική γνώμη και κατόρθωσαν να πάρουν ανέλπιστη νίκη με τέρματα του Μουλόπουλου, 2 του Κωνσταντίνου και του Βασιλόπουλου 
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Πασιόπουλος, Λύρας, Δουρής, Δαμαλάς, Παλαιολόγου, Τοτώνης, Κασκαράς, Μουσταφά, Κεκερης, Σιάπικας, Ψαρρός. Έπαιξαν και οι: Λαγογιαννης, Σταύρου

ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ: Τσαντάκης Γ, Τσαντάκης Π., Μαρούσης, Αναγνωστόπουλος, Νάκος, Μπάρας, Κωνσταντίνου, Βασιλόπουλος, Παπαδημητρίου, Δελής, Λαμπρόπουλος. Έπαιξαν και οι: Μουλόπουλος, Καραπανάγος, Παπουτσής
Τέλος ισόπαλος 3 - 3 έληξε ο αγώνας του Παμφενεατικού με τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών.


Η 17η αγωνιστική  :
1ος όμιλος
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΠΕΡΑΧΩΡΑ           2 - 0
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ         2 - 0
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.Β. - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ      0 - 1
ΑΟ ΜΑΨΟΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ                 2 - 1
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΣΟΦΙΚΟ ’05                  5 - 1
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ     0 - 4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΡΟΜΑ    0 - 3 α.α.



  Η βαθμολογία
(Σε 17 αγώνες)


ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
44
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
44
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
43
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
37
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
31
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
28
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
25
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
22
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
20
ΣΟΦΙΚΟ '05
20
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
10
Α.Ο. ΡΟΜΑ
10
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
0



2ος όμιλος
ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ       1 - 0
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ   3 - 4
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ              2 - 1
ΤΑΡΣΙΝΑ ’97 - ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ         0 - 0
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ        3 - 1
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.   3 - 3
ΡΕΠΟ: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΛΤΟΥ

Η Βραθμολογία



ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
16
34
ΤΑΡΣΙΝΑ '97
16
34
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
16
33
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
15
30
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
16
26
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
15
24
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
16
24
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
16
22
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
16
19
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
16
13
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
15
12
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
16
12
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
15
-6

Μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ντέρμπι κορυφής Ζευγολατιό και Κόρινθος ΄06


Χωρίς νικητή ισόπαλο 1 - 1 έληξε στο Βραχάτι τντέρμπι κορυφής , ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΑΟ Ζευγολατιού και την δεύτερη Κόρινθο '06 , στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας Κορινθίας.
  Στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Δμηνιού επικράτησε με 4 - 2 επί του Τενεάτη Αθικών, με αποτέλεσμα
 να τον προσπεράσει ο Ηρακλής Λεχαίου που νικησε 1 - 0 τον Εθνικό Ξυλοκέριζας και να τον ισοβαθμίσει ο Πανευρωστινιακός που έμεινε στο ισόπαλο 2 - 2 με τον Ολυμπιακό Άσσου. Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε και ο αγώνας του  Ισθμιακού με τον Αετό Κρυονερίου.
Στα ντέρμπι της ουράς η μέχρι τώρα ουραγός Προοδευτική Περιγιαλίου , στο Λέχαιο νίκησε με 4 - 0 και προσπέρασε τους Νέους Στιμάγκας  ενώ η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου νίκησε με 2 - 1  τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου.
Τέλος στο σαββατιάτικο  αγώνα (αυλαία της αγωνιστικής) ο Αετός Αγγελοκάστρου νίκησε  με 1 - 0 τον ΑΟ Σολομού.
.

19η αγωνιστική
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ -ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ                                1 - 0
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ                               4 - 0
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06                                  1 - 1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ      2 - 1
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ             2 - 2
ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ                         0 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ          1 - 0
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ              4 - 2

Η Βαθμολογία
(Επί 19 αγώνων)


Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
48
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
43
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
39
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
36
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
33
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
33
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
27
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
24
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
23
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
22
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
19
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
17
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
15
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
15
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
12
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
10