Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δημοπράτηση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στη μαρίνα Ξυλοκάστρου

http://www.vwclub.gr/vwforum/uploads/1119828329/gallery_54_48_81018.jpg
Στις 17 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 - 10:00 (λήξη παραλαβής των προσφορών) θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης (Λ. Φραντζή 2 – 204 00 Ξυλόκαστρο) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής δημοπρασιών του Δήμου, φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην περιοχή της μαρίνας Ξυλοκάστρου (πρώην MARE PARADISO).
Συνημμένα μπορείτε να λάβετε γνώση της αναλυτικής διακήρυξης, στην οποία αναγράφονται τα δικαιολογητικά συμμετοχής και οι λοιποί όροι της δημοπρασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 2743360244 & 60200, Σ. Παπαδημητρίου).

Ο Βασίλης Νανόπουλος για την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Κορινθίων.

 Συνέντευξη Νανόπουλου: Ότι είχε να προσφέρει κάποιος δήμαρχος, σε δυο τετραετίες το πρόσφερε...(ΒΙΝΤΕΟ)
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Νανόπουλου απομένει για να μπεί και επίσημα στην προεκλογική διαδικασία και την διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κορινθίων. Μιλώντας στο apopsi24.gr και στον Δημήτρη Σαρρή, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του για τα κοινά του τόπου ενώ πέταξε και τις σπόντες του για την τωρινή δημοτική αρχή και την λάθος  διαχείριση των καταστάσεων που έχει οδηγήσει στα σημερινά προβλήματα του Δήμου -Στο λιμάνι της Κορίνθου είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί κανείς το βράδυ
Μάλιστα ο κύριος Νανόπουλος τόνισε πως "ότι είχε να προσφέρει κάποιος δήμαρχος, σε δυο τετραετίες το πρόσφερε" και συμπλήρωσε πως "η καθημερινότητα του Κορίνθιου πολίτη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο σε ελάχιστους μήνες αν υπάρχουν οι κατάλληλοι συνεργάτες -Έχω τους κατάλληλους συνεργάτες για να το κάνουν.".
Με την συνέντευξη του αυτή ο κ. Βασίλης Νανόπουλος δείχνει πως θα είναι ένας πολυ δυνατός μονομάχος και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το δημαρχιακό θώκο.
Ακολουθεί η συνέντευξη του πρόεδρου του Επιμελητηρίου που θα "ανάψει φωτιές" λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του και του συνδυασμού του.

Δείτε το βίντεο...

Πέταξε για Αγγλία ο Μήτρογλου, έρχονται Βαλντέζ και Τρέχο

mitroglou
Στο δρόμο για την Αγγλία είναι ο Κώστας Μήτρογλου, που αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, ώστε να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Φούλαμ.
 Ολες οι πληροφορίες, αλλά και τα δημοσιεύματα του εξωτερικού υποστηρίζουν πως ο έλληνας επιθετικός ταξιδεύει ήδη για το Λονδίνο, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Γιάννης Βρέντζος, που βρίσκεται στην Αγγλία με τους μάνατζερ του Μήτρογλου, έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες τη Φούλαμ και ειδοποίησε τον 25χρονο φορ να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Ο έλληνας επιθετικός έχει αποκλειστεί από την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο και όλα δείχνουν πως τις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για τις τελικές συζητήσεις.
Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των δύο παικτών, που θα αντικαταστήσουν τους Μήτρογλου και Βάις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Τζαζίρα, ενώ παράλληλα προχωρούν στην απόκτηση του Οσκαρ Τρέχο από την Τουλούζ, πιθανότατα με κανονική μεταγραφή.

Αμφότεροι αποτελούν επιλογές του Μίτσελ, ο οποίος είχε εισηγηθεί και το καλοκαίρι την απόκτησή του. Βέβαια το καλοκαίρι προτιμήθηκαν άλλες λύσεις με τους Σαβιόλα, Βάις και Κάμπελ να είναι τελικά οι παίκτες, που αποκτήθηκαν για την γραμμή κρούσης

Σαμαράς: Προγράμματα 4,4 δισ. για την ανεργία

samaras
Την αντιμετώπιση της ανεργίας έθεσε ως κυβερνητική προτεραιότητα για το 2014, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος προήδρευσε νωρίτερα σε σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.
«Τα προγράμματα αυτά είναι μόνον η αρχή» τόνισε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις δράσεις, που υλοποιούνται από το υπουργείο Εργασίας.
Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, πρόκειται για προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης συνολικής δαπάνης 4,4 δισ. ευρώ, που απευθύνονται σε 440.000 ωφελούμενους.
Οι δράσεις αυτές στηρίζονται σε τρεις πυλώνες. Τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας, το πρόγραμμα «εγγυήσεων για τη νεολαία» (Youth Guarantee), και την αξιοποίηση και των πόρων του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014- 2020.

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού σχετικά με την αντιμετώπιση της ανεργίας η οποία πρέπει να είναι η προτεραιότητα της Κυβέρνησης για το 2014, τονίζοντας πως μόνον έτσι θα υπάρξει ο ευρύτερος στρατηγικός σχεδιασμός και ο συντονισμός των δράσεων και των πόρων από το σύνολο της Κυβέρνησης (με ενεργή συμμετοχή των αναπτυξιακών Υπουργείων), ώστε να ανασχεθεί ο εφιάλτης της ανεργίας, να δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Είναι ακόμη θετικό ότι προχωρεί η υλοποίηση των Προγραμμάτων που υιοθετήθηκαν μετά από προτάσεις και νομοθετικές παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτό της Κοινωφελούς Εργασίας».

Ο Δημήτρης Στρατούλης σχολίασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας λέγοντας  οτι.«Τα μέτρα για την «αντιμετώπιση» της ανεργίας που εξήγγειλαν σήμερα ο πρωθυπουργός  είναι μια κακόγουστη επανάληψη πολυχρησιμοποιημένων από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ" και τόνισε ότι "Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με προεκλογικού τύπου ληγμένα πυροτεχνήματα, εφόσον συνεχίζονται οι μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας".


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, συνεδριάζει αύριο Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014, στις 12:00 το μεσημέρι, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΩN ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA


Εμφάνιση spa2.jpg 



Η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ υποδέχθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014,  είκοσι τουριστικούς πράκτορες από τη Μόσχα και από άλλες περιοχές της Ρωσίας, στο Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa,  προκειμένου να έρθουν σε επαφή αφενός με την εμπειρία των θεραπευτικών και ευεργετικών ιδιοτήτων των ιαματικών νερών του Λουτρακίου και αφετέρου με το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων του.
Εμφάνιση spa1.jpgΤο επίσημο καλωσόρισμα πραγματοποίησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λουτρακίου - Άγιων Θεοδώρων, κ. Ιωάννης Κακούρος , ο οποίος συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές που υπάρχουν για την καλύτερη και περαιτέρω προώθηση του Ιαματικού Τουρισμού στη Ρώσικη Αγορά.


Οι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες που φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Loutraki Thermal Spa, δραστηριοποιούνται κυρίως στον Αθλητικό Τουρισμό και ειδικότερα στον μαθητικό αθλητικό τουρισμό σε ολόκληρη τη Ρωσία.
Στα πλαίσια στήριξης του ιαματικού τουρισμού, τα group των Ρώσων επισκεπτών αναμένεται να διαμείνουν στο Λουτράκι καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων,  για το χρονικό διάστημα Ιούνιος - Σεπτέμβριος 2014, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά όλα τα τουριστικά πλεονεκτήματα του.
 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ