Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Άδωνις: Δεν βγαίνω στα ΜΜΕ επειδή… δεν έχω τι να κάνω

Adonis-Georgiadis
Την υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου συνεχίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, και με τη νέα ιδιότητά του ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρώην υπουργός Υγείας μίλησε στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά, και σημείωσε με νόημα ότι η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να υποχωρήσει στην πολιτική των μεταρρυθμίσεων, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα πήγαιναν χαμένες συνολικά οι θυσίες του ελληνικού λαού.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο θέμα της διαθεσιμότητας, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον νέο Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, σχολιάζοντας ότι θα ήταν “παντελώς αδιανόητο” να υπάρξει υποχώρηση της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Υγείας, η κυβέρνηση θα πρέπει να εξηγήσει τα επιχειρήματά της για το θέμα των καθαριστριών, ώστε να μην ακούγονται μόνο οι φωνές των τελευταίων, ενώ εξήγησε ότι οι συχνές παρουσίες του στα ΜΜΕ δεν γίνονται επειδή “δεν έχω τι να κάνω”, ή “επειδή είμαι γλάστρα”, αλλά για να υπερασπίζεται το έργο της κυβέρνησης.

υστερογραφα