Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

H Ραχήλ Μακρή στον ΣYΡΙΖΑ;

Άφαντη παραμένει η Ραχήλ Μακρή που εδώ και 24 ώρες δηλώνει ανεξάρτητη, χωρίς να γνωρίζει επισήμως τίποτε τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής Ευ.Μειμαράκης όσο και ο Πάνος Καμμένος.
Διαστάσεις θρίλερ έχει αποκτήσει η υπόθεσης της Ραχήλ Μακρή.
Η βουλευτής πριν ακριβώς 24 ώρες αποκάλυψε στους δημοσιογράφους την παραίτηση της από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Μάλιστα η ίδια διέρρευσε πως έχει στείλει επιστολή παραίτησης στον Πρόεδρο της Βουλής, και πως θα αποκάλυπτε με την ομιλία της στην Ολομέλεια τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης της.
Όμως οι ώρες πέρασαν και η Ραχήλ Μακρή δεν μίλησε δημοσίως.
Και όλα αυτά ενώ σηκώνουν τα χέρια ψηλά οι συνεργάτες του Μειμαράκη, αλλά και του Πάνου Καμμένου που λείπει εκτός Αθηνών.

Όμως το παρασκήνιο δίνει και παίρνει, και κάποιοι εκτιμούν πως η Ραχήλ Μακρή θα καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας πως οι δεσμοί της με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ''σφυρηλατήθηκαν'' στα κάγκελα της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Ραχήλ Μακρή επιμένει στην παραίτηση της και λέγεται μάλιστα πως έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον Μειμαράκη, με ημερομηνία όμως 8ης Ιανουαρίου.

Μόνο ξύλο δεν παίζουν στο ΠΑΣΟΚ - Βενιζελικοί κατά Παπανδρεϊκών - ''Τελειώστε με τη ΝΔ - Μας σφάζουν σαν πρόβατα οι ακροδεξιοί σύμβουλοι του Σαμαρά!''

Μόνο ξύλο δεν παίζουν στο ΠΑΣΟΚ - Βενιζελικοί κατά Παπανδρεϊκών - ''Τελειώστε με τη ΝΔ - Μας σφάζουν σαν πρόβατα οι ακροδεξιοί σύμβουλοι του Σαμαρά!''
 'Έτοιμοι να παίξουν ξύλο'' είναι η περιγραφή που γίνεται για την συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Τα στελέχη είναι χωρισμένα σε Βενιζελικούς και Παπανδρεϊκούς και οι μαχαιριές δίνουν και παίρνουν
Τον τόνο για όσα διαδραματίζονται έδωσε πρώτος ο Ευ. Βενιζέλος που ούτε λίγο ούτε πολύ, στοχεύοντας τον Τσίπρα, έκανε λόγο για φασίστες και τσογλάνια. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του, όταν αναφερόμενος στην εξεταστική για τα υποβρύχια είπε:
''Εδώ μιλάμε για εκφασισμό και στοχεύουν στον εκτσογλανισμό της κοινωνίας, και να με συγχωρείτε για την φράση''.

Τραγωδία στο Χαλάνδρι! Ειδικός φρουρός παρέσυρε με τη μηχανή του και σκότωσε ηλικιωμένη - Δεν άντεξε και αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο

Τραγωδία στο Χαλάνδρι! Ειδικός φρουρός παρέσυρε με τη μηχανή του και σκότωσε ηλικιωμένη - Δεν άντεξε και αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο
Μία τραγωδία εξελίχτηκε στο Χαλάνδρι το απόγευμα της Κυριακής και συγκεκριμένα περίπου στις 18:35 στην  οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 77.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 28χρονος ειδκικός φρουρός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας παρέσυρε με την ιδιωτική μηχανή του μία ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας περίπου 70- 75 ετών, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.
Στη συνέχεια, όταν γύρισε και αντίκρισε το θέαμα με τη διαμελισμένη γυναίκα δεν άντεξε και συνειδητοποιώντας το τραγικό γεγονός έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Προχώρησε λίγα βήματα σε ένα παρκάκι δίπλα στο σημείο του δυστυχήματος και αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του πιστόλι!
Ο 28χρονος ειδικός φρουρός υπηρετούσε στην Υποδιέυθυνση Ασφάλειας Κυψέλης και ο αδερφός του είναι επίσης Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

newsit.gr

Πριν από λίγο Σεισμός 3,8 ρίχτερ ταρακούνισε την Κόρινθο

Στις 20:04,  κατεγράφη σεισμική δόνηση 3.8 R, με το επίκεντρο να βρίσκεται ,16 χλμ Δυτικά - Νοτιοδυτικά της Κορίνθου, και 7 χλμ  βορειοανατολικά της Νεμέας, ανάμεσα στα χωριά Καλέντζι και Αρχαίες Κλεωνές, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χιλιόμετρα.

Πρωταθλήτριες χειμώνα στη Β Κορινθίας Ταρσινά '97 και Περαχώρα

http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDEzLTExLTE3LzE3MzYvMTgzNTE2ODUuanBn&t=635203122992046020&w=300&h=204
Το Φινάλε του Α γύρου στο πρωτάθλημα των ομίλων της Β. Κορινθίας έπεσε. Άτυπες πρωταθλήτριες χειμώνα τα Ταρσινά '97 στη Β2 κατηγορία και η  Περαχώρα στην Β1.
 Στη Β2 κατηγορία στο πλαίσιο της 13ης  και τελευταίας στον Α΄γύρο αγωνιστικής τα Ταρσινά σάρωσαν με 5 - 0 τον Κεραυνό Μεγάλου Βάλτου, ενώ ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών επικράτησε με 3 - 2 επί της Θύελλας Λεοντίου.Σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ο Απέσσας Χαλκίου επικράτησε  με 4 - 2 επί της Λυκοποριάς και ο Ασπρόκαμπος με 5 - 1 επί του ΠΑΟ Κουταλά.
Η αυλαία της αγωνιστικής γιά την Β2 κατηγορία άνοιξε σήμερα στο Λέχαιο όπου η Δάφνη Πουλίτσας νίκησε στο ντέρμπι 2 - 3 τον Α. Ο Λεχαίου και στο Βραχάτι όπου  Άρης Βοχαϊκου και ΑΟ Λαύκας ανεδειχτηκαν ισόπαλοι 3 - 2. Τέλος ρεπό είχε ο Παμφενεατικός.


Β2 Κατηγορία
13η αγωνιστική

ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ - ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ         3 - 3
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ  2 - 3
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛ.      5 - 0
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΚΟΥΤΑΛΑΣ     5 - 1
ΦΩΚΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ            3 - 2
ΑΠΕΣΣΑΣ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ              4 - 2
ΡΕΠΟ ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ


  Η Βαθμολογία


ΤΑΡΣΙΝΑ '97
30
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
27
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
24
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
23
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
22
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
20
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
17
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
15
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
13
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
13
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
9
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
3
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
-6


Β1 Κατηγορία
  Στη Β1 κατηγορία  στο   ντέρμπι κορυφής ο Αίας Αγιονορίου νίκησε με 2 - 1 την Περαχώρα , και μείωσε την διαφορά τους στους 2 βαθμούς, όπως και η Δάφνη Εξαμιλίων μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της με 1 - 5 επί του Αίαντα Κορίνθου. 

13η αγωνιστική

ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ          4 - 1
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ       2 - 1
ΑΟ ΡΟΜΑ - ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ                             0 - 2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡ. - ΑΟ ΜΑΨΟΥ              0 - 3 α. α.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ         0 - 2
ΣΟΦΙΚΟ '05 - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ            1 - 3
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ   1 - 5

Η Βαθμολογία


ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
34
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
32
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
32
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
28
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
24
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
22
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
22
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
16
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
16
ΣΟΦΙΚΟ '05
13
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
9
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
8
Α.Ο. ΡΟΜΑ
4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
0

Τα λάθη τερματοφύλακα και άμυνας οδήγησαν σε ήττα τον Αστέρα 3 - 0 στο Πετρί

Νέα νίκη η Θύελλα Πετρίου, 3-0 τον Αστέρα Δερβενίου
Ακόμα μια επιτυχία για τη Θύελλα Πετρίου, η οποία επικράτησε 3-0 του Αστέρα Δερβενίου και έφτασε τους 28 βαθμούς, μόλις δύο πίσω από τους πρωτοπόρους ΑΟ Λουτράκι και Παννεμεατικό.
Ο Αστέρας έχασε στο ζέσταμα τον βασικό του γκολκίπερ, Λιβάνο, καθώς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, για να ξεκινήσει έτσι ο Φραντζής. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, δίχως πολλές φάσεις μπροστά από τις εστίες. Η Θύελλα μπήκε καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο, για να ισορροπήσουν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι.  Στο α΄ ημίχρονο δεν υπήρξαν κλασικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, καθώς για τη Θύελλα τα όποια σουτ επιχείρησαν οι Κοσμάς, Χουσελάς, Σαϊσανάς Ν., έφυγαν άουτ, όπως και η εκτέλεση φάουλ του Μακρυγιάννη από πλευράς φιλοξενούμενων, ενώ
στο 37’ ο Κουτρούλης θέλησε από δύσκολη θέση να πλασάρει τον Χόντια, που απέκρουσε με το πόδι.
Στην επανάληψη , τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε διάστημα έξι λεπτών. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, προηγήθηκαν μάλιστα με απευθείας φάουλ του Μπόρση (55’) και λάθος υπολογισμό του Φραντζή .
Η Θύελλα έφτασε στο 59’ και στο 2-0 με το Νίκο Σαϊσανά, μετά από κεφαλιά πάσα του Κοσμά και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Γιαννόπουλο.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με σουτ από κοντά ο Κοσμάς, στο 84' , φτάνοντας και τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα, με τη Θύελλα να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την 3η συνεχόμενη ήττα τους.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Χόντια, Μάρκου, Σχοινοχωρίτης, Τσουμάνης, Μπακασέτας Β., Σαϊσανάς Π., Μπόρσης, Μανάβης, Χουσελάς Π., Σαϊσανάς Ν., Κοσμάς Έπαιξαν και οι: Αγραφιώτης, Αθανασίου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Φραντζής, Μαστρογιαννόπουλος, Μετεβελής, Πολύζος, Γιαννόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μερκούρης (63’ Πρίφτης), Μακρυγιάννης, Κουτρούλης, Καραγιαννίδης, Λιθοξόου (76’ Πεθαίνος) (87’ Τάφα)


"Πεντάσφαιρος" ο ΑΟ Ζευγολατιού πέρασε από τα Ροζενά

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg31jM5yFm-piI3Vvb7XyRQpnLnkGydV45wJ7bfEq_-NkkjWe7ogbu97ULMd8Y0zV12A78Bz3V8yWcYxCtVBBc77EDyEiHBhOTjjdqwMt7hvEaVkRnJUgV3IaS6SnrMuAUEe7MLL8EQZ5mP/s1600/%CE%93%CE%A6.jpg
Σαρωτικό πέρασμα στο πλαίσιο  της 13ης αγωνιστικήςστο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας, από τα Ροζενά έκανε ο πρωτοπόρος ΑΟ Ζευγολατιού μετά το 0 - 5 επί τουΠανευρωστινιακού, ενώ στο Συνοικισμό,η Κόρινθος '06 πήρε με 4-1 το ντέρμπι με τον Ηρακλή Λεχαίου.
Στα άλλα ματς της Κυριακής (22/12), στο ντέρμπι της ουράς, ο Εθνικός Ξυλοκέριζας επικράτησε 2-0 της Στιμάγκας, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε το Κρυονέρι το Περιγιάλι. Εύκολο έργο είχε ο Σολωμός με το 4-0 επί της Προόδου Αγ.  Βασιλείου, ενώ σημαντική ανάσα πήρε ο Ολυμπιακός Άσσου, που λύγισε με 1-0 τον Ισθμιακό.
Τέλος το  Σάββατο στο Αγγελόκαστρο ο τοπικός  Αετός αναδείχτηκε ισόπαλος με τέρματα 1 - 1 με τον Τενεάτη Αθικίων , ενώ η Θύελλα Κάτω Διμηνιού πέρασε νικηφόρα από την Αρχαία Κόρινθο με σκορ 1 - 3 επί του τοπικου Άρη, σε ένα επίσης σημαντικό ματς.

 Η 13η αγωνιστική:

ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚ. – ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ    1 - 1
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ. – ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ    1 - 3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ. – ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ      2 - 0
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝ. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ.          2 - 0
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ            4 - 0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ              1 - 0
ΣΟΛΩΜΟΣ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          4 - 0
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ   0 - 5

Βαθμολογία
( Σε 11 αγώνες)
1. ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 32
2. ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 31
3. ΤΕΝΕΑΤΗΣ 28
4. ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜ. 26
5. ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧ. 24
6. ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 21
7. ΣΟΛΩΜΟΣ 21
8. ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝ. 15
9. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 15
10. ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 15
11. ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ. 13
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ. 12
13. ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛ. 10
14. ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. 9
15. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 8
16. ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 4

Νίκησαν στις καθυστερήσεις με πέναλτι Καραϊσκάκης και Καλαμάτα - "Πέταγε" η Μπάρτσα, 3 - 1 τον Παναυπλιακό. Η Ερμιονίδα νίκητρια μέσα στο Άργος.

 Φωτογραφία
 Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στο πωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Η πρωτοπόρος του ομίλου ΑΕ Καραϊσκάκης κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή με πέναλτι στις καθυστερήσεις και να φύγη από  το Αιτωλικό με σκορ 2 - 3 επί του  τοπικού Άρη, που είχε προηγηθεί 2 - 0 με δύο γρηγορα τέρματα του Λαδά στο 6' και του Κολοβάκη στο 8΄. Η ομάδα της Άρτας μείωσε σε 2 -  1 το σκορ στο 68΄με σουτ του Σκερλετίδη, ενώ στο 85΄ ισοφάρισε με τον Παπανίκου, ο οποίος στο 89΄ ανατράπηκε από τον Γρηγοριάδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το πέναλτι , μετά από τρίλεπτη διακοπή του αγώνα από διαμαρτυρίες, μετέτρεψε σε γκολ ο Γραβάνης
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Λάκης Παπαχρήστος): Ζέρβας, Βαλμάς, Πατσέας, Χονδρογιάννης, Καλοκαίρης, Παλιάτσας, Καβαλιέρης, Γρηγοριάδης, Μπαρμπαρούσης, Κολοβάκης (62΄ Νικολόπουλος), Λαδάς.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Ηλίας Μαγκάκης): Ραχιώτης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Κακάβας (46΄ Παγώνης), Πέτσας, Κόλλινς, Κυριάκης (62΄ Μαργαρίτης), Χούσος, Σκερλετίδης, Μπαλάφας, Γραβάνης.
Με την νίκη αυτή η ομάδα της Άρτας ξέφυγε στο +5 της Αχαϊκής που έχασε στο ντέρμπι της ημέρας στην Καλαμάτα , από τη "Μαύρη Θύελλα", στις καθυστερήσεις του αγωνα με πέναλτι 1 - 0 που εκτέλεσε εύστοχα ο Καλαντζής. Το πέναλτι  υπέδειξε ο Γιαννόπουλος στην εκπνοή του αγώνα! για τη Μαύρη Θύελλα μετά από τράβηγμα του Ηλιόπουλο από τον Λαμπρόπουλο.  Ακολουθησε πανδαιμόνιο την υπόδειξη του διατητή  που απόβαλε με κόκκινες τον Λαμπρόπουλο και τον Μπουρδανιώτη των φιλοξενουμένων.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μίλτος Γκόφας): Ρηγανάς, Τσόπελας, Ι. Καλογερόπουλος (90’ Αθανασόπουλος), Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Ζαχαρόπουλος, Καραχάλιος, Οντβόνγκ (69’ Ηλιόπουλος), Καλαντζής, Πούτσης (53’ Γεωργακόπουλος).
ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Διακάτος, Μπουρδανιώτης, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Τόγιας, Καζάντζης (81’ Μπεκίρης), Μελέκος, Σάμικος (90’ Ντάζος), Δημητρακόπουλος, Αποσκίτης (75’ Μητρόπουλος).
  Η νίκη αυτή γιά την Καλαμάτα ειχε τεράστια σημασία καθώς ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας , ένα βαθμό πίσω από την Αχαϊκή , ισόβαθμη με τον Παναργειακό και την ΑΕ Ερμιονίδας. Η τελευταία έφυγε νικήτρια από το Άργος καθως στο  ντέρμπι της Αργολίδας νίκησε  0 -1 τον Παναργειακό.
Η Κόρινθος χρειάστηκε μόλις 16 λεπτά στο πρώτο μέρος, για να «καθαρίσει» τον Πανναυπλιακό και να επικρατήσει με 3-1.  Το σκορ άνοιξε γιά την "Μπάρτσα" στο 27’ ο Λούβρης με ωραίο σουτ από τα 25 μέτρα και στο 33’ ήταν η σειρά του Τσίτσι να σκοράρει επίσης με σουτ εκτός περιοχής. Ο Κερμενίδης στο 40’ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 για την Κόρινθο, που είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν απειλήθηκε στιγμή από τον αντίπαλο της. Η ομάδα του Ναυπλίου μείωσε στην επανάληψη στο 64’ με τον Κετσετζόγλου..
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Κουλός, Φίλης, Τσορμπατζίδης, Λούβρης, Σπυρόπουλος, Γκεοργκίεφ (90’ Αμπαδιωτάκης), Τσίτσι, Καφαντάρης (78’ Καρβούνης), Κερμενίδης, Μπούκης (68’ Διαμαντόπουλος)
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Κάπλαντζης, Μιχαλόπουλος (58’ Σουρδίνης), Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος (82’ Λετάκης), Δρυμούρας, Διαμαντής (69’ Μπελέσης), Γκολέμης Η., Μουσταφά, Κετσετζόγλου  Με το "διπλό" έφυγε από την Αμαλιάδα  ο Μεσσηνιακός, καθώς με γκολ του Τσουλάκου στο 27' επικράτησε 0 - 1 του ουραγού Αστέρα Αμαλιάδος/ ΠΦΟ Πανόπουλου.
Στο ντέρμπι της Ηλείας ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν ο μεγάλος νικητής καθως νίκησε με 2-0 τη Δόξα Ν. Μανολάδας, μπροστά σε 700 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο Γρηγόριος Καλάκος.
Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου προηγήθηκε στο 20' με τον Πασπαλιάρη και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Παναγόπουλος στο 60'. Στο 80' η Δόξα είχε την ευκαιρία να μειώσει αλλά η κεφαλιά του Γούρμου κατέληξε στο δοκάρι. Από το 75' οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπίζου.
 Στην Πάτρα ο Ατρόμητος Αχαΐας έμεινε στο 1 - 1 με τον ισοβαθμό του Παναρκαδικό, ενώ  στο "Χ" αλλα με σκορ 2 - 2 έληξε στα Σαγέικα ο αγώνας  του Εθνικού μετην ΑΕ Μεσολογγίου.

Η 11η αγωνιστική
Λάππα-Παναρκαδικός 1-1
Καλαμάτα-Αχαϊκή 1-0
Αιτωλικό-Καραϊσκάκης 2-3
Άργος-Ερμιονίδα 0-1
Βάρδα-Μανωλάδα 2-0
Σαγέϊκα-Μεσολόγγι 2-2
Πανόπουλο-Μεσσηνιακός 0-1
Κόρινθος - Παναυπλιακός 3-1

Η βαθμολογία
(Σε 11 αγώνες)


ΑΕ. Καραϊσκάκης
15-9
28
Αχαϊκή
13- 7
23
Καλαμάτα
19- 8
22
Παναργειακός
17- 9
22
Ερμιονίδα
15- 8
22
Μεσσηνιακός
16- 9
20
Κόρινθος
14- 9
19
ΠΑΟ Βάρδας
 9- 8
17
Δόξα Ν. Μανωλάδας
11-12
14
Ατρόμητος Λάππα
12-12
13
Παναρκαδικός
10-11
13
ΑΕ Μεσολογγίου
13-18
10
Παναυπλιακός
12-18
10
Εθνικός Σαγέικκων
 6-23
 6
Άρης Αιτωλικού
 7-15
 5
ΠΦΟ Πανόπουλου
 8-21
 4