Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός με Άντερλεχτ

osfp
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αντερλεχτ, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των Πρωταθλητών Ελλάδoς (10/12, 21:45GR).
Το πρόγραμμα είχε μεγάλη ένταση, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια να δουλεύουν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Από τον Μίτσελ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην πίεση στον αντίπαλο και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις τακτική, παίζοντας και διπλό σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, έγινε γνωστή η αποστολή για το σημερινό ματς:
Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανωλάς, Μετζανί, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.
Σημειώνεται ότι εκτός αγώνα είναι οι τραυματίες Μήτρογλου και Μανιάτης, ενώ ο Μίτσελ δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Σε μια απόπειρα να διαβάσουμε τις προθέσεις του Ισπανού, ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα παραταχθεί με τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Σιόβα, Μανωλά, Σάμαρη, Εντινγκά, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ και Σαβιόλα.