Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο ΠΑΣ Κλένια κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου

Mε τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας με τον πρωτοπόρο Α.Ο. Λουτρακίου να παίρνει στα "χαρτιά" τον εκτός έδρας αγώνα του με την Προοδευτική Περιγιαλίου , η οποία έχει παραιτηθεί  του πρωταθλήματος.
Κατά τα άλλα η αγωνιστική περιλαμβάνει και τον ενδιαφέροντα αγώνα , στο γήπεδο του Σολομού , ανάμεσα στον ΠΑΣ Κλένια και τον Αστέρα Δερβενίου. Η ομάδα της Κλένιας θέλει την νίκη ώστε να διατηρήσει τις μαθηματικές τις ελπίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Ο Γιώργος Οικονόμου, για την σαββατιάτικη αναμέτρηση,  δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χ. Γεώργαρη και Σκούρτης, ενώ  αμφίβολοι είναι ο Π. Μπαλάφας καθώς και ο Σπύρος Γεώργαρης.


Από την άλλη πλευρά, στον Αστέρα Δερβενίου, ο αγώνας με την Κλένια μόνο εύκολος δεν είναι. .
Ο  τεχνικός της ομάδας της Δυτικής Κορινθίας , Στέφανος Μεϊμάρογλου,δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μάκη Μυργιώτη, αλλά έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του στη διάθεσή του.
''Έχουμε αναμφίβολα, μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας. Ωστόσο είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, και ευελπιστώ ότι θα έχουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και θα είμαστε ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος. Σεβόμαστε όλα τα αντίπαλα σωματεία, όμως δεν φοβόμαστε κανέναν, και δημιουργούμε μία ομάδα που θα είναι σε θέση να αναζήτηση βαθμό ή βαθμούς, κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Πατάμε γερά στα πόδια μας, και πιστεύω ότι, καλύτερες μέρες προσμένουν τον Αστέρα Δερβενίου. Ο φίλαθλος κόσμος του Δερβενίου, ας στηρίξει αυτά τα παιδιά, δηλώνω απερίφραστα, ότι το αξίζουν'', ήταν τα λόγια του κ. Μεϊμάρογλου, λίγο πριν το ματς του Σαββάτου.
Η αποστολή του Αστέρα Δερβενίου για το εκτός έδρας ματς με τον Π.Α.Σ. Κλένια, αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές: Αντωνόπουλο, Μαστρογιαννόπουλο, Γιαννόπουλο,  Κουτρούλη, Παπαδημητρίου , Μετεβελή, Φραντζή , Μούγιο , Καπού, Ρούτσι Βαέλ, Κολιμάδη, Αναγνωστόπουλο, Φωλιά, Πεθαίνο, Καραγιαννίδη, Γιαννακόπουλο, Μερκούρη και Πρίφτη.
Στο "Θωδειο" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες , αντιμετοπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, του Χρήστου Αρδίζογλου, ο οποίος δεν θα έχει στην αποστολή του τους τραυματίες Μπαλή και Μίχα, αλλά και τον τιμωρημένο Τζαναβάρα. Με ελείψεις θα παραταχθεί και η Ελλάς Βέλου στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Πανκαμαριακό. Ο Χρήστος Βελέντζας, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Τάσο Βράκα , τον τιμωρημένο Αντρέα, τον  μόνιμα τραυματίας Ιατρού, αλλά και τον Νίκος Κοσκολέτος που παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής για το δίπλωμα UEFA B’ και φυσικά δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν. Στην έδρα του ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει τον Εθνικό Ξυλοκερίζης ενώ ο Σαρωνικός Γαλατακίου, τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει μόνο στην πολύ δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Σπαθοβούνι. Ο Παντελής Κουρούπης, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο  Αναργύρου, αλλά και τον τραυματία Ροθώνη. Τέλος χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ειναι η αναμέτρηση του Πανσολυγειακού με την Θύελλα Πετρίου, καθώς οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.Ο Τάσος Πέρρας, θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού δίδυμου των «πρασίνων» στην αμυντική γραμμή, Γκεζερλή και Καρβούνη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.
 25η αγωνιστική
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -   ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ.- ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ     0-3 α.α.