Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η μεγάλη μάχη ζωής του Τσάβεζ


Hugo-ChavezΜια εβδομάδα μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο που επέστρεψε στον οργανισμό του, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ εξακολουθεί να δίνει μια σκληρή μάχη για τη ζωή, στο νοσοκομείο της Αβάνας στην Κούβα, στο οποίο νοσηλεύεται.
Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις πρώτες ώρες μετά την επέμβαση περί “θανάτου” του Ούγκο Τσάβεζ, αλλά και τις “πρώτες φράσεις” του ιστορικού ηγέτη της Βενεζουέλας που μεταφέρθηκαν ως αγωνία για το “πως είναι ο λαός μου”, οι ειδήσεις φαίνεται να παγιώνονται.
Όπως δήλωσε απόψε στο Καράκας της Βενεζουέλας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νικολά Μαντούρο, τον οποίο ο Ούγκο Τσάβεζ έχρισε διάδοχο πριν ταξιδέψει για την επέμβαση στην Κούβα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έχει διατηρήσεις τις αισθήσεις του, και προοδευτικά η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.
“Δίνει μια μεγάλη μάχη για τη ζωή του, για να πολεμήσει αυτή την ασθένεια”, δήλωσε ο Νικολά Μαντούρο, επικαλούμενος λόγια του ίδιου του Ούγκο Τσάβεζ. Η μάχη συνεχίζεται. Το ίδιο και η αγωνία. Οι φήμες; Φυσικά…

ysterografa.gr