Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2: Ισοφάρισαν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις οι Αρκάδες !

 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2: Ισοφάρισαν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις οι Αρκάδες ! 

Μέσα από τα χέρια του έχασε ο ΠΑΟΚ δύο βαθμούς στην Τρίπολη (2-2). Σε επικό ματς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο ΠΑΟΚ προηγείτο με 2-0 μέχρι το 90’, όμως ο ηρωικός Αστέρας δεν παραδόθηκε, συνέχισε να το παλεύει και επιβραβεύτηκε με δύο τέρματα στο φινάλε !

Πόντος που δεν βοηθά ιδιαίτερα τους Αρκάδες στην ύστατη προσπάθεια που κάνουν για να προλάβουν το τρένο των πλέι οφ, ενώ αποτελεί τεράστιο πισωγύρισμα για τον «δικέφαλο του βορρά» στην δική του μάχη για να καλύψει την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Στο Νάρεϊ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο προωθημένος Νάσμπεργκ πήρε την κεφαλιά, ο Ολιβέιρα γύρισε στη μικρή περιοχή και σε δεύτερο χρόνο, πάλι ο Νάσμπεργκ με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Ο Σοάρες έκανε την κίνηση και τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπράντον Τόμας στο 82΄στην καρδιά της άμυνας έκανε το πλασέ στην κίνηση με το αριστερό στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου (0-2)

 Ο Κρέσπει στο 90΄ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κωστέας δεν μπόρεσε βάλει την προβολή αλλά σε δεύτερο χρόνο πλάσαρε από κοντά ο Σίτο μειώνοντας σε 2-1.

Ο Τασουλής δύο λεπτα αργότερα στο 93΄, έκανε την σέντρας από αριστερά και ο Ατιένθα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ήταν αυτό το δραματικό τέλος, αντάξιο του πολύ ωραίου αγώνα που έγινε στην Τρίπολη, όπυο και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για την νίκη, πέτυχαν από δύο γκολ, είχαν από ένα δοκάρι και εκατέρωθεν ευκαιρίες και στο τέλος έμειναν με την ισοπαλία που χόρτασε τους φιλάθλους μπάλα και σασπένς.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Γκαρθία (46’ Γκαρντάφσκι), Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες (87' Τασουλής)- Αλάγκμπε, Σανταφέ (70’ Προύντζος)- Ριέρα (77' Τιλίκα), Κρέσπι, Σίτο - Μπαράλες (87' Κωστέας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς – Σάστρε (88' Κετζιόρα), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Αουγκούστο (88' Φ. Σοάρες)– Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (68’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς (77' Τάισον)– Ολιβέιρα (68’ Μπράντον).