Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Oλυμπιακός: Η αποστολή της ομάδας για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ - Εκτός Σισέ, Φορτούνης και Κουντέ / Απρόοπτο στον ΟΦΗ με Πασαλίδη που έμεινε εκτός αποστολής

Oλυμπιακός: Η αποστολή της ομάδας για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ - Εκτός Σισέ, Φορτούνης και Κουντέ

 Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (9/1) θα αντιμετωπίσει (16:00) τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο Μίτσελ γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας, στην οποία ναι μεν βρίσκονται μέσα οι Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες, αλλά είναι εκτός οι Σισέ, Μπα, Κουντέρ και Αμπουμπακάρ. Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Κώστα Φορτούνη. Υπενθυμίζεται πως οι Ρέτσος και Ελ Αραμπί είναι τραυματίες. Εκτός και ο Αμερικανός επιθετικός, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. 

 Η αποστολή του Ολυμπιακού: 

Εικόνα

Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού.

 

Από την άλλη μεριά , με… απρόοπτο ολοκληρώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό παιγνίδι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Πασαλίδης συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Καμάου κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έκανε ράμματα και έμεινε εκτός αποστολής.

Στα «πιτς» έμεινε και ο Γιάννης Μπουζούκης που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (7/10) ενώ οι Τσιλιανίδης και Νέιρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστσης.  Από εκεί και πέρα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Νιόπλιας βρίσκεται για πρώτη φορά ο Μεσάκ Τζου.
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού: Stevens, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Στάικος, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju.