Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Έκπληξη με Μπιλάλ η αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, στην "Λεωφόρο". Χωρίς Μπερτόγλιο και Καρμόνα η αποστολή των Αρκάδων.

Εικόνα Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μπερτόγλιο και Καρμόνα με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Αμπντουλραχμάν Μπιλάλ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Παναθηναϊκού, για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον νεαρό Αιγύπτιο ως την τρίτη λύση στην επίθεση, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τραυματία, Σπόραρ. Την περασμένη σεζόν ο 19χρονος έκανε… θραύση με την Κ19 των “πρασίνων” και εδώ και λίγες ημέρες συμμετείχε στο πρόγραμμα της “πρώτης” ομάδας.

Εκτός αγώνα έμειναν οι -επίσης τραυματίες- Τσέριν και Κώτσιρας. Στην αποστολή του “τριφυλλιού” βρίσκεται ο Τσοκάι ο οποίος αποκτήθηκε στο τέλος της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Μπιλάλ, Βέρμπιτς, Καμπετσής. 

Στο "στρατόπεδο " των Πελοποννησίων ενόψει της αναμέτρησης για 7η αγωνιστική της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Λεωφόρο», ο Ηρακλής Μεταξάς δε θα έχει στη διάθεση του τους Μπερτόγλιο και Καρμόνα. Ο πρώτος έχει τεθεί εκτός για τρεις περίπου εβδομάδες με θλάση Α' βαθμού που αποκόμισε από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Καρμόνα έχει επίσης θλάση που υπέστη στο φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό πριν από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Επιπλέον στον Αστέρα Τρίπολης, αμφίβολοι παραμένουν οι Μουνάφο και Σίτο που συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και θα κριθεί τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστούν ή όχι στη «Λεωφόρο».