Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Κύπελλο Ελλάδος: Με Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος και άλλες πέντε αναμετρήσεις το πρόγραμμα της ημέρας

 Αστέρας Τρίπολης: Τα εισιτήρια για Ατρόμητο 

Η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται την Τετάρτη (19.10) με έξι “δυνατές” αναμετρήσεις. Στις 15:00 η ώρα σέντρας των αγώνων. Μόνο το Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος θα διεξαχθεί αργότερα.

Θυμίζουμε ότι σε αυτή την φάση, το Κύπελλο Ελλάδας έχει νοκ άουτ αγώνες. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Από την επόμενη φάση θα μπουν στη διοργάνωση και οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα της περυσινής Super League 1 (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός)


Στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, ο Παναιτωλικός πηγαίνει στην Καλαμάτα για να παίξει με τη «Μαύρη Θύελλα», ενώ η Λαμία κοντράρεται με τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση προβλέπεται και στη Λάρισα, με τη φιλόδοξη ΑΕΛ να υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Περιμένοντας την έναρξη της Super League 2, θα διεξαχθούν τα ματς του Πανσερραϊκού με την Παναχαϊκή και της Καλλιθέας με τη Βέροια ενώ στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας περιμένει τον Ατρόμητο, σε ένα ακόμα ματς μεταξύ συλλόγων της κορυφαίας κατηγορίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης  είναι έτοιμος για να πάρει την πρόκριση, αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό που βάρυνε το κλίμα για προπονητή και παίκτες.

Ο Ηρακλής Μεταξάς πήρε στην αποστολή τον Τζουκάνοβιτς που εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός έμεινε λόγω γαστρεντερίτιδας ο Ιγκλέσιας και για διαφορετικούς λόγους οι Γκαρθία, Μπερτόγλιο, Βαλιέντε, Αντζουλάς. 

 Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σγουρής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ριέρα, Γκαρνταφσκι, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Σάλτας, Κιβρακίδης, Πομόνης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Σουάρεθ, Στρούγγης Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος 

Εκτός έμεινε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας που έχει σύσπαση στον δικέφαλο από το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ και ακολουθεί θεραπεία με ατομική προπόνηση και πισίνα για να προλάβει το ματς του Σαββάτου, ο Μάρκο Μάριτς λόγω ίωσης και ο Γκαετάν Ρομπάιγ που ταξίδεψε εκτάκτως στη Γαλλία για τη γέννηση του γιου του.

ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Βόλος – Ιωνικός 4-0

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

15:00 Καλαμάτα – Παναιτωλικός

15:00 Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή

15:00 ΑΕΛ – Λεβαδειακός

15:00 Καλλιθέα – Βέροια

15:00 Αλμωπός Αριδαίας  Λαμία

18:00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

15:00 Κηφισιά – ΟΦΗ

16:00 Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλιμνίου

16:00 Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου

16:00 Αγιος Νικόλαος – Αλμυρός

19:00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα