Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Στον ετήσιο απολογισμό της θητείας του προχώρησε ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος

 

Τον απολογισμό της δράσης της δημοτική αρχής, πραγματοποίησε, πρόσφατα, ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος

¨ Τον τελευταίο χρόνο πετύχαμε πολλά και εσείς οι πολίτες του Δήμου Κορινθίων, τα βλέπετε καθημερινά “, είπε, μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Μίλησε για το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού που ξεκινά, για την

κατασκευή του νέου πεζόδρομου που θα ενώσει Συνοικισμό με κέντρο,, για τα πεζοδρόμια της πόλης που είναι να ανασκευαστούν, για την διακήρυξη των νέων ψηφιακών υδρομέτρων, για τις διακηρύξεις που έχουν να κάνουν με την αποχέτευση και την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού.

Αναφέρθηκε στα έργα υποδομής και ασφάλειας, στο θέμα της πολεοδόμησης του στρατοπέδου, στην περιφερειακή αγορά του Λεχαίου, στα δημοτικά σφαγεία, στο παραλιακό μέτωπο, στον σταθμό του τρένου, στο Κεραμιδάκι.

Στάθηκε στην ενίσχυση των δομών (Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Κοινότητας, πρόγραμμα στέγασης αστέγων, ΤΕΒΑ, ΚΕΠ Υγείας).

Ο Βασίλης Νανόπουλος, μίλησε και για την ανταπόκριση του δήμου, πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, με την άρδευση των παραγωγών, με την Πολεοδομία, με τον τουρισμό και με την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος, δήλωσε υπερήφανος για το έργο του και ευχαρίστησε όλη την ομάδα του.

” Συνεχίζουμε με εντατικότερους ρυθμούς και πολύ σύντομα, θα παρουσιάσουμε, τα όσα σχεδιάζουμε για τον επόμενο χρόνο. Με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στις επόμενες γενιές είμαστε και όχι στις επόμενες εκλογές”, τόνισε στο τέλος της παρουσίασης, ο δήμαρχος της Κορίνθου.