Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Με Μαρσέλο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο!

Με Μαρσέλο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο! 

Ώρα Μαρσέλο στον Ολυμπιακό! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρίσκεται στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πλέον είναι στην ευχέρεια του Μίτσελ αν θα τον χρησιμοποιήσει. Ο Μαρσέλο προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς όλη την εβδομάδα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που μετράει λίγα 24ωρα στον Ολυμπιακό. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Χάμες Ροντρίγκες που επέστρεψε με πρόβλημα από τα ματς της Κολομβίας και ο Ουί Τζο Χουάνγκ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/10, 16.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το τέλος του προγράμματος του Σαββάτου (1/10), ο προπονητής Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο».