Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

H ΑΕΚ επιστρέφει στη Ν. Φιλαδέλφεια - Απόψε εγκαινιάζει την ΟΠΑΠ Arena

 AEK: H μεγάλη επιστροφή  Απόψε εγκαινιάζει την ΟΠΑΠ Arena στη Ν Φιλαδέλφεια 

Η στιγμή που περίμεναν στην ομάδα της ΑΕΚ για σχεδόν δύο δεκαετίες έφτασε! Η Ενωση επιστρέφει σήμερα στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια, για να εγκαινιάσει το νέο της σπίτι, την ΟΠΑΠ Arena.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα όσα θα παρακολουθήσουν σήμερα οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα χαραχθούν για πάντα στις καρδιές τους, καθώς τα συναισθήματα θα απογειωθούν, αφού από μπροστά τους θα… παρελάσει ολόκληρη η ιστορία της ομάδας, με έντονο το στοιχείο της προσφυγιάς.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επεσήμανε σχετικά: «Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απίστευτη ανταπόκρισή σας και τη δίψα σας που οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων μερικές μόνο ώρες από την κυκλοφορία τους.

Σας περιμένουμε με την ίδια αγωνία και την ίδια ανυπομονησία που νιώθετε κι εσείς για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική βραδιά.

Οι πύλες του γηπέδου μας θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή στις 17.00. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, που καλούμαστε να τη γνωρίσουμε από την αρχή, είναι σημαντική η προσέλευσή σας χρονικά κοντά στο άνοιγμα των θυρών. Το ίδιο και η συνεργασία σας στα σημεία ελέγχου. 

Η προσέλευση στις εξέδρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 19.00. Παράλληλα, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη και αποχώρηση όλων, θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τη μετάβασή τους στο γήπεδο.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα, ώστε σε κάθε σας επίσκεψη στο γήπεδο να το βρίσκεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και ακόμη πιο λειτουργικό, προκειμένου να φιλοξενήσει τις μεγάλες στιγμές που βρίσκονται μπροστά μας».

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησαν χθες τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ιωνικό και η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη από την πρώτη στιγμή.