Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Παναιτωλικός για μια ακόμα φορά πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι ,1-1 με τον Ατρόμητο.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1: Όρθια ξανά στο Περιστέρι η ομάδα από το Αγρίνιο 

Για μια ακόμα σεζόν ο Παναιτωλικός φεύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Περιστέρι (1-1) κόντρα στον Ατρόμητο. Έπειτα από την περσινή νίκη (2-1) στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα από το Αγρίνιο έμεινε και τώρα όρθια κόντρα στον ποιοτικό Ατρόμητο. Έδωσε έτσι συνέχεια στην νίκη της επί του Άρη και ατενμίζει με αισιοδοξία την συνέχεια της Super League.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος πλήρωσε για μια ακόμα φορά την αδυναμία του να κρατήσει καθαρή

εστία. Σε συνέχεια των αδυναμιών στα μετόπισθεν στην Τούμπα, ήρθε χθες μια ακόμα ολιγωρία που στοίχισε δύο βαθμούς για τους «κυανόλευκους», που στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την υπεροχή και περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά δεν μπόρεσαν να λυγίσουν τον μαχητικό Παναιτωλικό.

Ο Φλόρες στο 33΄ έκανε την βαθιά μπαλιά προς τον Καρέλη, ο Χατζηϊσαΐας δεν μπόρεσε να απομακρύνει με κεφαλιά και ο έμπειρος στράικερ ξεπέρασε τον Σουάρεθ και πλάσαρε τον Γιαννιώτη, δίνοντας προβάδισμα στον Παναιτωλικό (0-1). 

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Κουέν έκανε την κάθετη μπαλιά προς τον Ροτάριου και ο Ρουμάνος εκτέλεσε με ψυχραιμία τον Ανέστη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρτις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ (76’ Μαυρομάτης), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (80’ Φριτζόνσον), Ρομπάιγ (80’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (84’ Τζαβίδας).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (72’ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72’ Χουχούμης), Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό (85’ Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58’ Κολοβός), Καρέλης.