Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ομαδικη Εκθεση Ζωγραφικης - Αγιογραφίας, στο Επιμελητήριο Κορίνθου, απο την Παρασκευη 24 Ιουνιου ως και την Κυριακή 26 Ιουνιου

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Εικαθλική έκθεση Κορινθίας δημιουργών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Λόγου & Τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ' σας καλούν στην Ομαδική Εικαστική Έκθεση με τίτλο: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ' Εγκαίνια Παρασκευή 24 Ιουνίου, Ώρα 20:00 Διάρκεια έκθεσης: 24, 25, 26 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας 10:30- 13:00 και 19:00 21:00 Επιμελητήριο Κορινθίας" 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ : στην Ομαδικη Εκθεση Ζωγραφικης - Αγιογραφίας, στο Επιμελητήριο Κορίνθου, απο την Παρασκευη 24 Ιουνιου ως και την Κυριακή 26 Ιουνιου, που διοργανώνει το Σωματείο Λόγου & Τέχνης "ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ". 
 
 (Η τέχνη είναι έκφραση του βαθύτερου εαυτού μας. Μας ενεργοποιεί ολιστικά ,καταπραΰνει τον ψυχικό πόνο και εκφράζει ελεύθερα όλα τα συναισθήματά της. Η τέχνη σε όλες τις μορφές της δημιουργεί έναν ξαφνικό έρωτα . Εκεί που δε το περιμένεις ακούς μια υπέροχη σύνθεση ,διαβάζεις ένα βιβλίο ή αντικρίζεις ένα έργο τέχνης και ως δια μαγείας ενώνεσαι μαζί του σε μια παθιασμένη σχέση. Η τέχνη,
σε κάνει να σκέφτεσαι αυτό που ακούς ή αυτό που βλέπεις και με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεις τις εποχές ,τις πολιτικές τα ήθη και τους πολιτισμούς. Μέσα από την τέχνη μαθαίνουμε να κατανοούμε καλύτερα τον κόσμο ,ενισχύουμε την παρατήρηση και αποκτούμε κριτική σκέψη. Είναι επιτακτική ανάγκη να εντάξουμε την τέχνη σε όποια της μορφή στη ζωή μας !!
Είναι ένα πνευματικό δώρο στον εαυτό μας μιας και μόνο η τέχνη αρκεί για να διδάξει την ψυχή !!
Από την Παρασκευή και για τρεις ημέρες δημιουργοί από όλη την Κορινθία θα εκθέσουν τα έργα τους!
Μοναδικά έργα που θα στέκουν μόνα τους και θα περιμένουν όλους εμάς σε ένα παιχνίδι "ξαφνικού έρωτα ". Το αν ερωτευτούμε και επιτρέψουμε αυτή την ένωση εξαρτάται από μας! Σας περιμένουμε όλους με πολλή χαρά και ενθουσιασμό!)

Καλή επιτυχία!!!!!

«Αλκυονίδες» Σωματείο Λόγου και Τέχνης