Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ντελίριο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην υποδοχή του Κώστα Μανωλά στον Πειραιά - Γεγονός η μεγάλη επιστροφή

Live η υποδοχή Μανωλά: Ντελίριο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού (vid) 

 Είναι γεγονός. Ο Κώστας Μανωλάς   επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Ό,τι δεν έγινε το καλοκαίρι με τον διεθνή αμυντικό της Νάπολι, έγινε τώρα, με τον Έλληνα άσο να πραγματοποιεί τη μεγάλη επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.

Η εξαιρετική σχέση του άλλωστε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και η αγάπη του κόσμου της ομάδας προς το πρόσωπό του συνέβαλλαν στην θετική έκβαση της υπόθεσης και τη μεγάλη επιστροφή.

Ο 30χρονος στόπερ επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, όταν και είχε παραχωρηθεί από τους Πειραιώτες στη Ρόμα έναντι 15 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής αμυντικός αγωνίστηκε στους Ρωμαίους και στη συνέχεια Νάπολι, πριν αποφασίσει να αφήσει το ιταλικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί για την ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του. Τις λεπτομέρειες των συζητήσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι για τον Κώστα Μανωλά αλλά και το οικονομικό κομμάτι αποκαλύπτει η ιταλική «Corriere Dello Sport». Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς, οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών κατέληξαν σε ένα ποσό 3-4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη από τη Νάπολι. Να σημειώσουμε κάπου εδώ, και το κέρδος που θα έχουν οι «παρτενοπέι» από την αποδέσμευση του Μανωλά, αφού θα καταφέρουν να γλιτώσουν το ετήσιο συμβόλαιό του, που φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ

Υποδοχή... από τα παλιά στον Πειραιά για χάρη του Κώστα Μανωλά, ο οποίος αποθεώθηκε από το ένθερμο πλήθος Ολυμπιακών, που βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης (16/12).

Οι φίλοι του Ολυμπιακού άναψαν δεκάδες καπνογόνα και με συνθήματα καλωσόρισαν τον ποδοσφαιριστή και πάλι μετά από επτά χρόνια.