Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Νέος τεχνικός στον Αστέρα Δερβενίου ο Γιάννης Αναστασιάδης.

 

Ο Γιάννης Ανασττασιάδης είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Δερβενίου.

Ο 43χροος τεχνικός που αποχώρησε από την Θύελλα Κάτω Διμηνιού την περασμένη Κυριακή (19/12), ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Αστέρα χθες Τρίτη (21/12)

Έτσι στον Αστέρα ξεκινά ήδη η προσπάθεια να συμμαζευτεί η κατάσταση, καθώς η αγωνιστική εικόνα του συλλόγου, τις τελευταίες αγωνιστικές δεν ήταν και η καλύτερη.

Περιορισμένο ρόστερ και ποιοτικά και αριθμητικά, κάτι που οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται ότι έχουν αντιληφθεί και πέρα από την συμφωνία με προπονητή (επιτέλους), γίνονται ήδη κινήσεις και επαφές, ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα να εμφανιστεί ενισχυμένη και να παλέψει να ανέβει όσο γίνεται περισσότερο βαθμολογικά, ενόψει και των play out.

Ο νέος προπονητής του Αστέρα έχει μπροστά του το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών, προκειμένου να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή με το νέο έτος.

Ο Γιάννης Αναστασιάδης άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2010 με την ΠΓΣ Κόρινθος, οπότε και κατέκτησε την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Κατηγορία Κορινθίας. Το 2011 ανέλαβε την ακαδημία του ΠΑΣ Κυψελος, στην οποία έμεινε ως τον Σεπτέμβριο του 2013 κατακτώντας και το πρωτάθλημα.
Από την σεζόν 2013 έως το 2016 διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Ελλάς Βέλου (Α’ Κορινθίας) ενώ παράλληλα υπήρξε προπονητής της ακαδημίας της Κορίνθου 2006 με την οποία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Παίδων. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ανέλαβε πρώτος προπονητής της Ελλάς Βέλου στην οποία παρέμεινε για δύο περιόδους τερματίζοντας στην 5η και στην 8η θέση αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας.
Το 2018 εργάστηκε στην Θύελλα Κάτω Διμηνιού με την οποία και πανηγύρισε την άνοδο από την Β’ στην Α’ Κατηγορία Κορινθία.. Το 2019 ανέλαβε τεχνικός στον Απόλλωνα Άνω Λιωσίων, ενω το 2021 ανέλαβε και πάλι τη Θύελλα Κατω Διμηνιού.. Ο νέος τεχνικός του Αστέρα είναι κάτοχος του UEFA C..