Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά Αναγέννηση Καρδίτσας - Άγιος Νικόλαος 5-0

 Αναγέννηση Καρδίτσας - Άγιος Νικόλαος 5-0: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά (highlights) 

Με «προίκα» το 1-0 του πρώτου αγώνα η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε εύκολο έργο στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άγιο Νικόλαο. Οι Θεσσαλοί πάτησαν το πόδι στο γκάζι μετά την έναρξη της επανάληψης και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.


Το 1-0 προήλθε από την εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη στο 18ο λεπτό. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Βιντάλ σε μαρκάρισμα του Κατσαρού. Ο Κλάους Αθανασιάδης στο 56' ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του, η οποία έξι λεπτά μετά έκανε το 3-0 χάρη σε γκολ του Πλέγα.

Ο Κοτσώνης λίγο αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και ο Πλέγας ανέλαβε ξανά δράση στο 70ο λεπτό δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην Αναγέννηση. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο σκόρερ είχε έναν διαπληκτισμό με τον Κίτο και ο διαιτητής τους έδειξε την κόκκινη κάρτα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος (77’ Γκουγκούδης), Λαγός (46’ Μπάλλας), Πολίτης (77’ Θεολόγης), Πλέγας, Αθανασιάδης (65’ Μπενγκόα), Μανιός, Βιντάλ (64’ Γκίνη).

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πιθαρούλης, Τσανάι, Κατσαρός, Πλουσής (70’ Τζιλάι), Κίτος, Μηνάς (82’ Πάγια), Παπαδόπουλος (78’ Μαυρής), Νοκάι, Φουκαράκης.