Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Πιθανή η υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου για τη προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Παρέμβαση Παπανδρέου για Πρέσπες: Θετική η Συμφωνία 

Θάμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η κατάθεση υποψηφιότητας για τη προεδρία του ΚΙΝΑΛ από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργος Παπανδρέου.

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνομιλία διάρκειας περίπου μισής ώρας που είχε μέσω Skype και με τον Νίκο Ανδρουλάκη, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με όλους τους διεκδικητές της αρχηγίας, όπου φέρεται να ανακοίνωσε στον ευρωβουλευτή, πως θα είναι υποψήφιος.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη, η συνομιλία των δύο ανδρών έγινε σε καλό κλίμα με το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ να αναγνωρίζει στον πρώην πρωθυπουργό το ρόλο που έχει διαδραματίσει σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και την ενότητα της παράταξης.

Νωρίτερα, φωτιές» άναψε ο Γιώργος Παπανδρέου με μια… αινιγματική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ με ποσοστό – ρεκόρ 48% και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπανδρέου έγραψε: «18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Φαίνεται πώς πλέον μόνο τα τυπικά απομένουν  για να ανακοινώσει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.