Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις του έργου: "Η Ευρωστίνη στην Επανάσταση του 1821" ένα πρωτότυπο, διαχρονικό ιστορικό-ηρωικό έργο Θεάτρου Σκιών των Νικολάου Μπούζα και Στέφανου Παπαγεωργίου.


 
 
 
 Εξαιρετική  επιτυχία  σημειώνουν οι παραστάσεις που δίνει σε διάφορες περιοχές της χώρας μας το Θέατρο Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου με την παράσταση "Η Ευρωστίνη στην Επανάσταση του 1821"
Η παράσταση "Η Ευρωστίνη στην Επανάσταση του 1821" αποτελεί ένα πρωτότυπο, διαχρονικό ιστορικό-ηρωικό έργο Θεάτρου Σκιών των Νικολάου Μπούζα και Στέφανου Παπαγεωργίου
Γράφτηκε με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821
Μας ταξιδεύει στην περιοχή της Ευρωστίνης Κορινθίας και της ευρύτερης περιοχής παρουσιάζοντας τα σημαντικότερα γεγονότα που διαδραματίστηκαν από το 1811 έως και το 1823! 
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Ο μπερντές τεσσάρων μέτρων, τα σκαλιστά σκηνικά, οι φιγούρες των ηρώων του 1821, οι αφηγήσεις και η μουσική με τα δημοτικά τραγούδια της Επανάστασης και άλλες μελωδίες δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. 
Συμμετέχουν το Θέατρο Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου και το μουσικό σχήμα ΟΡΤΣΑ
Θα χαρούμε πολύ να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας στο χώρο σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6979202604(Στέφανος Παπαγεωργίου), 6973507074 (Νικόλαος Μπούζας)! 
 

Το παραπάνω βίντεο αποτελεί απόσπασμα από την πρώτη παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ευρωστίνης Κορινθίας, σημερινή Ζάχολη στις 20 Αυγούστου 2021!