Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Τα πέναλτι είχαν την τιμητική τους χθες στο Κιάτο. Πέλοπας - Αστέρας Δερβενίου 2 - 0.

 

Τα πέναλτι είχαν την τιμητική τους στον χθεσινό αγώνα του Πέλοπα Κιάτου με τον Αστέρα Δερβενίου που έληξε με 2 – 0 υπέρ της κιατανιώτικης ομάδας.

Στον χθεσινό αγώνα ο διαιτητής Ψυχογιός κατελόγισε 3 πέναλτι , 2 υπέρ των γυπεδούχων και ένα υπέρ  των φιλοξενουμένων. Από τα τρία αυτά πέναλτι μόνο το ένα του Πέλοπα,  μετετράπη σε τέρμα.


 Στο 20΄ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπερ των γηπεδούχων, για το οποίο οι του Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν έντονα . Την εκτελεση του ανέλαβε ο Πράτος για να στείλει τη μπάλα αουτ.. Την ίδια τύχη είχε και πέναλτι , στο 44΄, του Αστέρα , που κέρδισε ο Σακόβ και εκτέλεσε άστοχα ο Μπόνο, , για να τελειώσει το ημίχρονο με 0-0. Στην επανάληψη και μάλιστα στο 57΄ , ο  Πέλοπας με ένα νέο πέναλτι  που κέρδισε με ανατροπή ο Νάκος και εκτέλεσε  εύστοχα ο Παλαγιαννιδης, πήρε προβάδισμα στο σκορ, για να το διπλασιάση στο τελικό 2 – 0 στο 85΄ ο Πέλοπας.. Η επιστροφή στις νίκες για τον Πέλοπα  σημειώνετε, στο ντεμπούτο του Τάσου Πέρρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Κιάτου.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Ριζάι, Αβράτογλου, Τουργέλης, Βελέντζας, Τουμπανάκης, Νάκος, Μανιώτης, Πεθαίνος, Πράττος (85’ Γεωργίου), Παλογιαννίδης, Κλέβιν (75’ Τζουλιάνο)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Βασιλακόπουλος, Κορδούλης, Τσάμης, Μετεβελής, Μαγγίνας, Ευφραιμόπουλος, Τάφα (82’ Στίλα), Δανιηλίδης (73’ Ψαρρός), Σακόβ, Μπόνο, Λέκκα