Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής στον χρυσό Παραολυμπιονίκη Θανάση Γκαβέλα

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2021

https://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main/public/2021-09/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE_1.JPG?itok=muGtOhln

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας συνεχάρη τον Θανάση Γκαβέλα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αλλά και για την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ, στα 100 μέτρα ανδρών, κατηγορία Τ11, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Ο κ. Τασούλας δήλωσε:

«Η σημαντική πορεία του Θανάση Γκαβέλα στα 100 μέτρα ανδρών στην κατηγορία Τ11, από τους προκριματικούς αγώνες ως και τον τελικό, καταρρίπτοντας δύο παγκόσμια ρεκόρ, δείχνει την εξαιρετική και επίπονη προετοιμασία του πρωταθλητή μας. Το πάθος, η αγωνιστικότητα και η συνέπεια ανταμείφθηκαν με το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να εκφράσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, τα θερμά συγχαρητήριά μου στον Θανάση Γκαβέλα για τις εκπληκτικές επιδόσεις του. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον συνοδό του, Σωτήρη Γκαραγκάνη, για την ολόθερμη υποστήριξή του. Ο κοινός τους αγώνας αποτελεί δίδαγμα ενότητας για την επίτευξη και των πιο δύσκολων στόχων».