Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Αρης – Ολυμπιακός 1-1 – Μπορούσαν και καλύτερα

 Αρης – Ολυμπιακός 1-1 – Μπορούσαν και καλύτερα 

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό, που πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι Ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν οι διεθνείς, ενώ ντεμπούτο με τα χρώματα των Πειραιωτών έκαναν οι Καρμπόβνικ και Κινκουέ. Οι Κίτρινοι προηγήθηκαν στο 38’ με τον Ματέο Γκαρσία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 80’ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, ενώ οι πρωταθλητές έπαιξαν με πολλές αλλαγές, με τον Μαρτίνς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως οι Ξενιτίδης, Μαυρουδής και Αποστολόπουλος.

Οσον αφορά στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, ο Καρμπόβνικ έδειξε καλά στοιχεία, αλλά χρειάζεται χρόνο για να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Τικίνιο όταν βρήκε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε δύο φορές τον Ντένις και θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Εξαιρετικός ήταν ο Κρίστινσον, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις.

ΑΡΗΣ (4-2-3-1): Ντένις - Σάκιτς, Λούμορ, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο – Σάσα, Ντιαγέ (91’ λ.τρ. Μαρμαρίδης) – Μαντσίνι (82’ Ματίγια), Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία (61’ Ιτούρμπε) – Μάνος (91’ Γκάνεα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-4-2): Κρίστινσον – Λαλά (81’ Αποστολόπουλος), Παπασταθόπουλος (71’ Αβραάμ), Ουσεϊνού Μπα (90’ Κινκουέ), Καρμπόβνικ – Εμβιλά, Ξενιτίδης (60’ λ.τρ. Μαυρουδής), Ρόνι Λόπες (71’ Αλγκασίμ Μπα), Βαλμπουενά – Τικίνιο, Ελ Αραμπί.