Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Νίκησε και στο δεύτερο φιλικό ο Ολυμπιακός την Κράσνονταρ 1-0: Άρεσαν ξανά οι μικροί, γκολ ο Σουρλής και οριστική διακοπή στο 83'!

 Ολυμπιακός - Κράσνονταρ 1-0: Άρεσαν ξανά οι μικροί, γκολ ο Σουρλής και οριστική διακοπή στο 83'!

«Δύο στα δύο» για τον Ολυμπιακό στα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Στο ντεμπούτο του Κουντέ, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 1-0 την Κράσνονταρ, με τον Βασίλη Σουρλή να σημειώνει στο 80΄ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. H αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 85΄, λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

O Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, είχε την κατοχή, αλλά αδυνατούσε να βγάλει φάσεις στην επίθεση. Η Κράσνονταρ, στη μοναδική στιγμή που αιφνιδίασε την άμυνα των «ερυθρόλευκων», βρήκε δίχτυα στο 14΄  με τον Καμπελά, αλλά ο Γάλλος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη, πάντως, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με πρωταγωνιστή τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έγινε πιο απειλητικός, ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 80΄. Συγκεκριμένα, ο Ελ Αραμπί βγήκε στο ανοιχτό γήπεδο, έδωσε την ασίστ και ο Σουρλής με πλασέ σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης (46’ Κρίστινσον), Λαλά (46’ Ανδρούτσος), Σεμέδο (46’ Παπασταθόπουλος), Μάρκοβιτς (46’ Παπαδόπουλος, 75’ Καλογερόπουλος), Ρέαμπτσιουκ (46’ Αποστολόπουλος), Καμαρά (46’ Σουρλής), Εμβιλά (46’ Πέπε), Μπουχαλάκης (46’ Βρουσάι, 75’ Τσούμιτς), Μασούρας (46’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (46’ Ελ Αραμπί), Χασάν (46’ Τικίνιο, 75’ Κούντε).

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Αγκάτσεφ, Ραμίρες (46’ Τσερνόφ), Σορόκιν, Κάιο, Στότσκι, Τσεμίκοφ (70’ Ιόνοφ), Γκαζίνσκι, Σπέρτσιαν, Καμπελά, Σουλεϊμάνοφ, Ιλίν (70’ Βιλένα).