Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός στον Βόλο

 Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Ο Μαρτίνς δεν αποκάλυψε τα πλάνα του στην προπόνηση της Κυριακής (28/2), αλλά προσανατολίζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο (1/3, 19.30).

Από την Δευτέρα (1/3) ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα νέο 20ήμερο - φωτιά! Με αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League, με παιχνίδια ανά τρεις-τέσσερις μέρες και με... τσίτα τα γκάζια έως τις 18 Μαρτίου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του θα κοιτάξει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση του υλικού του, έτσι ώστε να μην προκύψουν τυχόν απώλειες στην πορεία και κυρίως ενόψει Άρσεναλ.

Την Δευτέρα (1/3, 19.30) φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό σε ένα παιχνίδι που σίγουρα κρύβει ένα σωρό παγίδες. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε κάτι ως προς τις σκέψεις του για την ενδεκάδα στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (28/2) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ωστόσο, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα δούμε μία σειρά από αλλαγές. Πρώτον, φαίνεται ότι θα αλλάξει σχεδόν όλη η άμυνα σε σχέση με την άμυνα του Αϊντχόφεν. Οι Ανδρούτσος, Χολέμπας και Παπασταθόπουλος αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα.

Στα χαφ η παρουσία του Τιάγκο Σίλβα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη και μένει να φανεί ποιος θα παίξει δίπλα στον Πορτογάλο. Αν θα είναι δηλαδή ο Μπουχαλάκης ή ο Καμαρά.

Στην τετράδα της επίθεσης ο Χασάν μετά το γκολ του στην Ολλανδία αναμένεται να ξεκινήσει, ενώ και οι Φορτούνης, Μασούρας και Ραντζέλοβιτς συγκεντρώνουν σοβαρές πιθανότητες για να τον πλαισιώσουν.

Επίσης, απομένει να μάθουμε αν ο Σα εκτός από τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη την Πέμπτη (4/3), πάρει «ρεπό» και στο Πανθεσσαλικό.

Οι απαντήσεις θα δοθούν δύο ώρες πριν από τη σέντρα. Η ουσία είναι ότι ο Μαρτίνς φέρεται να έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ροτέισον, πάντοτε συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε κατεβάσει στο «Philips Stadion».