Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Άνετο πέρασμα από το Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ 3 - 1 τον ΟΦΗ που επαιζεαπό το 26΄με δέκα παίκτες

 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-3: Άνετο πέρασμα από το Ηράκλειο - Με δέκα οι γηπεδούχοι από το 26'  

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα  από το Ηρράκλειο όπου κέρδισε 3-0 τον   ΟΦΗ που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26’ λόγω αποβολής του τερμτοφύλακα Βάτερμαν.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν καλά, πίεσαν, έκαναν φάσεις, είχαν δοκάρι αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν, με τον ΟΦΗ να έχει αρκετά κενά στην άμυνα. Το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο φυσικά με την αποβολή του Βάτερμαν (έγινε χρήση VAR), ύστερα από το τεράστιο λάθος του Νέιρα, ο οποίος γύρισε τη μπάλα πάνω στον Τζόλη που στη συνέχεια πήρε την αποβολή. 

Ο ΠΑΟΚ είχε φάσεις μέχρι το τέλος του α’ μέρους αλλά γκολ δεν έκανε. Τελικά, στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία σκόραρε δύο φορές (48’ Τζόλης, 53’ Βαρέλα) κι έκανε το έργο της ακόμη πιο εύκολο.

Ο Κρμέντσικ στο 67' κατάφερε να σκοράρει, αφού είχε αρκετές στιγμές για να το κάνει και στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Σίμος): Bάτερμαν – Ουές, Λυμπεράκης (30’ Σωτηρίου), Βούρος, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (77’ Σουρνάκης) – Βαφέας, Στάικος, Νέιρα, Στάρτζεον (68’ Γρίβας) – Σαρντινέρο (68’ Γιαννούλης)

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς – Βιεϊρίνια (76’ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα – Τσιγγάρας, Σβαμπ (76’ Ντάγκλας Αουγκούστο) – Τζόλης, Μουργκ (69’ Λάμπρου), Ουάρντα (83' Κωνσταντέλιας), Κρμέντσικ (76’ Σβιντέρσκι)