Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19

 


Το πιο αισχρό από όλα δεν είναι η αποτυχία της πολιτικής Μητσοτάκη στη διαχείριση του COVID-19 που κατέστρεψε την ελληνική οικονομία και προκαλεί εκατόμβες θυμάτων. Το πιο οδυνηρό είναι η πολιτική αντιπαράθεση των ειδικών που όταν θυμούνται είναι επιστήμονες και όταν εντέλλονται πολιτικοί.

Η νέα μορφή αυτού του Παγκοσμίου Πολέμου που βρίσκεται ακόμα στην αρχή επιτρέπει στους εμπνευστές και δημιουργούς του να διαλύουν τα Κράτη και να μεταβάλλουν το πολίτευμα τους προς το χείρον.

Η δημοκρατία που αποτέλεσε αγαθό αιώνων και αγώνων μετατρέπεται σε αυταρχικό πολίτευμα, απολυταρχικό καθεστώς και μία νέα σκοτεινή Βασιλεία.

Πρόθυμοι αυλικοί Έλληνες σπεύδουν σε υπόκλιση της νέας τρομοκρατίας που στην Ελλάδα επιβάλλει την πλήρη χρεοκοπία, τη φτωχοποίηση και εγκλεισμό των πολιτών, την εθνική αποσύνθεση, τη γεωγραφική διάσπαση και τέλος τη μετατροπή των Ελλήνων σε υπηκόους μιας Παγκόσμιας Νομενκλατούρας.

Οι ευθύνες των Κ.Μητσοτάκη και Α.Τσίπρα είναι τεράστιες και σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για την καταστροφή της Ελλάδας που διαφημίζουν ως πρόοδο και ανάπτυξη. Μία ευημερία των ολίγων στην αριστοκρατία πριν από τη παγκόσμια Βασιλεία της σκόνης.


Εις μάτην η απέλπιδα προσπάθεια του ανασχηματισμού του μηδενός. Η Ελλάδα θα ζήσει ελεύθερα και θα ευημερήσει σύντομα, χωρίς την αυλή της Μαντάμ "Ο"...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

thedayaftergr.blogspot.com