Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Ιστορική συντριβή της Λίβερπουλ με 7-2 από την Άστον Βίλα - Διασυρμός για τη Μαν. Γιουνάιτεντ, 1-6 από την Τότεναμ στο Όλντ Τράφορντ

Ιστορική συντριβή της Λίβερπουλ με 7-2 από την Άστον Βίλα

Τα απίθανα αποτελέσματα συνεχίζονται στην Αγγλία, με την Άστον Βίλα να ρίχνει 7άρα (7-2) στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Από την αρχή φάνηκε ότι τα πράγματα θα ήταν... περίεργα, λίγες ώρες μετά το απίστευτο 6-1 της Τότεναμ επί της Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, αφού στο 4' ο Γουότκινς έκανε το 1-0 και στο 23' ο

ίδιος παίκτης έβαλε και δεύτερο γκολ. Η μείωση του σκορ από τον Σαλάχ στο 33' έδωσε την εντύπωση ότι η Λίβερπουλ θα αρχίσει την αντεπίθεση της, αλλά τελικά αντί να αντεπιτεθεί... ισοπεδώθηκε.

Στο 35' ο ΜακΓκιν έκανε το 3-1, στο 39' ο Γουότκινς ανέβασε το σκορ στο 4-1 με χατ-τρικ και στο 55' ο Μπάρκλεϊ έγραψε το 5-1! Ο Σαλάχ σκόραρε ξανά στο 60' μειώνοντας σε 5-2 αλλά η Άστον Βίλα ήταν ανελέητη και βρήκε άλλα δύο γκολ, από τον Γκρίλις αυτή τη φορά (66', 75'), επικρατώντας με το ασύλληπτο 7-2!

=======

Διασυρμός για τη Μαν. Γιουνάιτεντ, 1-6 από την Τότεναμ στο Όλντ Τράφορντ

Εφιάλτης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τρελό πάρτι για την Τότεναμ, η οποία έβαλε μισή ντουζίνα γκολ στο Όλντ Τράφορντ.

Όταν ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το 1-0 με πέναλτι στο 2ο λεπτό, οι κόκκινοι διάβολοι μάλλον πίστευαν ότι θα είχαν ένα ευχάριστο απόγευμα απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο, τον πρώην προπονητή τους που είχε φύγει με απόλυση. Τελικά -και αυτό τα λέει όλα- στο 7ο λεπτό το σκορ ήταν... 1-2!

Ο Ντομπελέ ισοφάρισε στο 4' και ο Σον έδωσε το προβάδισμα στους Λονδρέζους στο 7', με τα πράγματα να γίνονται χειρότερα για τη Γιουνάιτεντ στο 28', όταν ο Μαρσιάλ αποβλήθηκε. Και από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ήρθε και η κατάρρευση με εντυπωσιακό τρόπο...

Στο 30' ο Κέιν έκανε το 1-3, στο 37' ο Σον σκόραρε ξανά για το 1-4, στο 51' ο Οριέρ ανέβασε το σκορ στο 1-5 και στο 79' ο Κέιν με πέναλτι έβαλε το δεύτερο του γκολ και έγραψε το 1-6, το οποίο θα θυμούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων -και όχι μόνο- για πάρα πολλά χρόνια!