Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Ανάπτυξης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» - Χρήσιμες πληροφορίες

 
 
Στις 9 Απριλίου 2020 υπεγράφη ΚΥΑ για Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης με το συμβολικό όνομα «Αντώνης Τρίτσης».
 
Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω των φορέων της αυτοδιοίκησης.
 
Στόχοι του προγράμματος:
 
  • Η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός βασικών υποδομών με στόχο την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
  • Η επανεκκίνηση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, η εξομάλυνση των συνεπειών της κρίσης εξαιτίας του κορονοϊού.
  • Η εκτέλεση δράσεων και πρωτοβουλιών κοινωνικής συνοχής, η εισαγωγή τεχνολογιών πληροφορικής καθώς και η ενίσχυση της ανταπόκρισης της διοίκησης.
 
Ο προυπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 2,5 δις ευρώ.
 
Άξονες προτεραιότητας είναι η πολιτική προστασία, ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, περιβάλλον, ψηφιακή σύγκλιση, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη και παιδεία, πολιτισμός, τουρισμός και αθλητισμός.
 
 
Η Πρόταση της Crowdpolicy 
 
Η Crowdpolicy διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, ώστε να συνδράμει στην αποτύπωση των αναπτυξιακών αναγκών προκειμένου:
 
  • χρηματοδοτηθούν εγκαίρως και επαρκώς δράσεις.
  • Nα αυξηθεί σημαντικά η χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
  • Να δοθεί μια νέα δυναμική στην τοπική οικονομία με προώθηση του έξυπνου οικονομικού και ψηφιακού μετασχηματισμού.
 
Σχετικά με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, η Crowdpolicy προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού για Δήμους και Περιφέρειες μέσα από τα CrowdApps, ένα σύνολο cloud εφαρμογών που ευθυγραμμίζονται πλήρως με τους άξονες προτεραιότητας του Προγράμματος καθώς και με υπηρεσίες ανοιχτής καινοτομίας.
 
 
Για περισσότερες πληρφοφορίες ή για ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2169002600 ή μέσω e-mail στο sales@crowdpolicy.com.

Vasia Arvaniti (Crowdpolicy)