Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Eπίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Αναστασίου Γκιολή στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας - Απολύμανση του κτηρίου της Δ.Α. Κορινθίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Βέλου – Βόχας και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.





Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 20 Μαρτίου το κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορίνθου και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χαράλαμπο Τετράδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. Χρήστο Βλαχοπάνο.

Ύστερα από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας και παρέμβαση του Αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας κ. Γιάννη Τσιμπρή  το αίτημα έγινε άμεσα δεκτό και πραγματοποιήθηκε ήδη απολύμανση του κτηρίου της Δ.Α. Κορινθίας καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Βέλου – Βόχας και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Επίσης τα αστυνομικά τμήματα των Σικυωνίων, Νεμέας και Λουτρακίου έχουν προβεί επίσης σε απολύμανση αυτοβούλως από τους εκάστοτε Δήμους.

Ο κ. Γκιολής ευχαρίστησε τέλος απ τη μεριά του την Ελληνική Αστυνομία του νομού Κορινθίας, τονίζοντας για άλλη μία φορά, πόσο σημαντική είναι η συμβολή τους μπροστά στις τόσο άγνωστες για όλους μας και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε πλέον καθημερινά. 

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη