Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2020” | Όλοι μαζί στηρίζουμε τη χορωδία των παιδιών

tsirigou10cover.jpg
Για τη χορωδία των παιδιών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου δεν χρειάζονται πλέον πολλές συστάσεις. Πολυταξιδεμένη, πολυβραβευμένη και άκρως δημιουργική, η σχολική χορωδία, με την καθοδήγηση του δασκάλου Νικόλαου Δημητρίου και του εκπαιδευτικού Πληροφορικής Νίκου Φραγκάκη διακρίνεται και προσφέρει συνεχώς νέα πρωτότυπα τραγούδια. Για το στίχο και τη μουσική έχει βραβευτεί πολλές φορές και τώρα διεκδικεί ακόμα μια διάκριση. Που εξαρτάται όμως και από τη δική μας βοήθεια.
Η σχολική χορωδία του 10ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου συμμετέχει με μια πρωτότυπη σύνθεση στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2020” με θέμα: “Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, αγκαλιάζουμε τη Γη”.
Το τραγούδι των παιδιών έχει τίτλο «Χέρια Ενωμένα» και τον διακριτικό αριθμό 5051. Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου! Ενώστε τις φωνές σας! Ενώστε τα χέρια! Αγκαλιάστε τη Γη! Το τραγούδι-μήνυμα της χορωδίας του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου προς όλους τους κατοίκους της γαλαζοπράσινης σφαίρας. Η χορωδία απαρτίζεται από μαθητές της Δ', Ε' και ΣΤ΄τάξης.
Το τραγούδι συνοδεύει και η εξαιρετική εικαστική δημιουργία της εκπαιδευτικού Εικαστικών του Σχολείου, Δέσποινας Τσιρίγου.
Και τώρα η σειρά σας ! Μπαίνουμε στη διεύθυνση http://europeanschoolradio.eu/contest/listeners/Song-likes-new.php και πηγαίνουμε στο τραγούδι 5051 ! (Για πιο εύκολα πατήστε Αναζήτηση και 5051 ή Ctrl-F και 5051 όταν φορτώσει η σελίδα ). Πατάμε κλικ στην καρδούλα και δηλώνουμε ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ! και έτσι δίνουμε μια ψήφο στα παιδιά !
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί λοιπόν το υπέροχο τραγούδι των παιδιών !
Καλή επιτυχία στη σχολική χορωδία του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου !!! 


V.Balafas