Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΑΥΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 6.μμ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

 http://hlektra.gr/wp-content/uploads/2018/07/fotia-kineta2018.jpg
«Διαχείριση κρίσεων και φυσικών καταστροφών: ψυχοκοινωνική υποστήριξη της Σχολικής κοινότητας» είναι το επόμενο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου Κορινθίων, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 3, Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου.
            Το μάθημα θα πραγματοποιήσει η καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας,
της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του τμήματος ψυχολογίας και άρτι Εκλεγμένη Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Σχολικής Ψυχολογίας, κ. Σίσσυ Χατζηχρήστου και αφορά εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δασκάλους και καθηγητές, αλλά και μαθητές και γονείς.
            Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον και άκρως επίκαιρο και χρήσιμο επιμορφωτικό σεμινάριο πάνω σε ένα θέμα για το οποίο πρέπει να είναι ενημερωμένοι και μαθητές και εκπαιδευτικοί αφού δυστυχώς  κάθε είδους κρίσεις στην σχολική κοινότητα, είναι συχνό φαινόμενο.
            Η καθηγήτρια κ. Σίσσυ Χατζηχρήστου με την επιστημονική της ομάδα πραγματοποίησαν εφέτος άπειρες παρεμβάσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε όλες τις πληγείσες περιοχές από τις φονικές καταστροφές και πυρκαγιές του καλοκαιριού.
             Σας περιμένουμε!!!

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ