Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Έπιασε κορυφή ο Παλληνιακός!

https://cdn4.bbend.net/media/com_news/story/2013/09/01/340655/main/a47fdc501453dd3be43b8e2611bfbee7.jpgΣτην κορυφή βρίσκεται ο Παλληνιακός, έστω και προσωρινά, μετά τη νίκη με 2-1 επί του Φοίβου Κρεμαστής Το πρώτο 45λεπτο χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη και των δύο ομάδων, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να μην είναι καλός.Στο 12′ ο Ζέλο σε μια φάση που ενδεχομένως να βρισκόταν σε θέση οφσάιντ πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας
το 1-0.

Είχε προηγηθεί σουτ του Ματσάδες που απέκρουσε ο Μιχαλάκης και τον Ζέλο να παίρνει το » ριμπάουντ ». Στο 31′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ματσάδες να υποδέχεται την σέντρα από τα δεξιά του Δημογιάννη και με προβολή έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίβος ήταν εμφανώς καλύτερος και πάταγε καλύτερα στο γήπεδο, με τον Παλληνιακό να μην είναι πρωταγωνιστής σε αυτά τα 45 λεπτά.Ωστόσο, στο 68′ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Μπιτίλη να πιάνει ένα ωραίο δυνατό σουτ από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή , αλλά ο Μιχαλάκης εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.
Ένα λεπτό αργότερα, στο 69′ ο Τζελάι περνάει ωραία τους παίκτες του Παλληνιακού και περνάει μία πάσα στον Πατσίλη που τον βγάζει τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο τον οποίο και κέρδισε με πλασέ και έκανε το 2-1.Στο 77′ ο Σάμιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει την διαφορά και πάλι, αλλά μετά από πάσα του Μπιτίλη από δεξιά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φοίβου. Στο 82′ ο Κουδούνης έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 2-2 , με τον ίδιο να σουτάρει μετά από πάσα κεφαλιά του Πατσίλη και ο πρώτος να στέλνει την μπάλα πάνω στον πορτιέρο του Παλληνιακού.
Παλληνιακός: Αθανασόπουλος,Δημογιάννης, Αρκούδας, Γκαμάλ, Τρυφιάτης, Κούνας (71′ Δημητρίου), Ζέλο, Σάμιος, Ματσάδες, Μπιτίλης(84′ Μερκούρης), Βλάχος( 89′ Καρακώστας)
Φοίβος Κρεμαστής: Μιχαλάκης, Στελλάς, Παϊζάνος, Καραγεωργίου(81′ Κουδούνης), Τερζίου,Ορφανίδης (65′ Πατσίλης), Νικήτας (88′ Μπανουσάι), Γαργάλλης, Μπάρδης(58′ Πεταυράκης), Τζελάι, Αρφαράς