Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ο Χατζηθεοδωρίδης "ξελάσπωσε" τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 1-0: Ο Ηλίας του 72ουΜε γκολ του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στο 72΄, στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 20.000 οπαδούς του, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα ακόμα τρίποντο,νικώντας 1-0 τον Πανιώνιο.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ειδικότερα στο ξεκίνημα. Εχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια ο Πανιώνιος κατάφερε να ισορροπήσει το ματς.


Εκεί που όλα φαίνονταν… βουνό για τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, ο μικρόσωμος μεσοεπιθετικός με το ωραίο σουτ που εξαπέλυσε έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Κότνικ και έβγαλε τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο.
Οι Νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν βγήκαν στην επίθεση, αλλά δεν είχαν συγκέντρωση και σωστές επιλογές ειδικά στην τελική πάσα με συνέπεια να μην μπορέσουν να ισορροπήσουν την κατάσταση.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης (82’ Σέχου), Δώνης (77’ Τζανδάρης), Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Καμπετσής (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.
Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (89’ Σεράφ), Κεϊτά, Τσιλούλης (55’ Μανθάτης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.